Răzmeriţă în PP-DD: Deputaţii fac SCUT în jurul colegei lor Liliana Mincă

Răzmeriţă în PP-DD: Deputaţii fac SCUT în jurul colegei lor Liliana Mincă

Deputatul PP-DD Ştefan Dalca (foto) a dat publicităţii un comunicat de presă al parlamentarilor care fac parte din Partidul Poporului Dan Diaconescu, în care este condamnată excluderea din partid a deputatului Liliana Mincă.

Potrivit comunicatului, „excluderea deputatului Mincă este abuzivă, nejustificată şi neîntemeiată statutar, hotărâtă de către o conducere nelegitimă şi neînregistrată legal.”

„Este, din nou, o hotărâre discreționară generată de reacția parlamentarilor PP-DD la lipsa de strategie, lipsa de experiență politică și de verticalitate a conducerii partidului, care, încă o dată, consideră că partidul și membrii acestuia sunt la dispoziția lor, în mod necondiționat”, se mai arată în comunicatul PP-DD.

De remarcat, că Liliana Mincă a cerut vineri președintelui PP-DD Simona Man demararea procedurilor pentru organizarea congresului partidului în cadrul căruia să fie aleasă o nouă conducere.

Ea și alți 13 deputați PP-DD au anunțat că renunță „la orice colaborare cu conducerea partidului”.

  1. MARESALUL ….. – NUMITA … EU ZIC, CA AR TREBUI LIVRATA USELEULUI,,,,EA NU REPREZITA POPORUL , PROBLEMELE SI L.M.NECAZURILE LUI ,,,EA E O NUMITA …. IAR CAND A FOST VORBA DE L.M. , NU MAI DISCUT…ORCE SARCINA ,,II DAI LILIANEI , CU ORCE PRET O REZOLVA… ARE VERB , CONVINGERE , CARISMA …. NUMITA, E MAI POTRIVITA DE MATURAT PRIN CURTE ….

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.