Răzvan Cadar: „Florin Tripa este dator cu scuze publice”

Răzvan Cadar: „Florin Tripa este dator cu scuze publice”

Răzvan Cadar, consilier judeţean al PNL,  ia atitudine față de poziţia deputatului Florin Tripa, care, potrivit acestuia, „nu reuşeşte sub nici o formă să se ridice la nivelul funcţiei pe care o deţine”.

„Pesediștii au nesimţirea să atace consilierii judeţeni şi funcţionarii publici din cadrul Consiliului Judeţean Arad care muncesc pentru proiectele Aradului?! Deputatul Tripa, în loc să se ascundă de rușine că se lăfăie degeaba în Parlament, îndrăznește să ne tragă pe noi la răspundere? Dacă îl interesa ce se întâmplă în județ, rămânea consilier județean, nu ne trimitea vorbe de la București! Tripa vorbește despre consilierii județeni și funcționari? El, care e complice la faptul că PSD a lăsat Aradul pe locul 35 la finanţarea pe proiectele prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală! Acelaşi PSD a tăiat până şi din sumele alocate arădenilor pentru despăgubirea celor afectați de furtuna din 17 septembrie! Tripa, care face parte din PSD-ul ce a tăiat de la Arad finanțarea pentru 57 de kilometri de drum județean, după cum urmează DN 79-Mişca-Apateu-Berechiu (19,900 km); Gurahonţ-Dieci-Buteni (22,200 km); Lipova-Şiştarovăţ-Cuvejdia (26,000 km); Târnova-Tauţ (9,000 km). Tripa și colegii săi nu au făcut nimic pentru Arad, în Parlamentul României! Nimic, doar promisiuni, maculatură, comunicate de presă! Au toate pârghiile necesare, sunt în Parlament, sunt la putere, au o majoritate care le permite să își transfere insule și bălți în Teleorman, dar n-au mişcat niciun deget pentru Arad!”, a afirmat Răzvan Cadar (foto).

„Florin Tripa este dator cu scuze publice faţă de consilierii judeţeni, faţă de aparatul de specialitate al Consiliului Judeţean şi, mai ales faţă de arădenii pe care îi intoxică cu declarații de doi bani”, a mai adăugat Răzvan Cadar.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.