Răzvan Cadar: „Parlamentarii PSD nu au făcut nimic pentru Aradul Marii Uniri”

Răzvan Cadar: „Parlamentarii PSD nu au făcut nimic pentru Aradul Marii Uniri”

Consilierul județean liberal Răzvan Cadar îi acuză pe parlamentarii social-democrați arădeni că nu susțin proiectele dedicate anului Centenar propuse de administrația locală Ministerului Culturii.

„Deputatul PSD de Arad Florin Tripa s-a făcut de râs în Parlament, când nu a știut să răspundă la două întrebări banale puse de Antena 3 despre Regele Mihai. La cât este de «pregătit», nu ne mai surprinde nici atitudinea sa și a colegilor săi față de orașul Marii Uniri, Arad. PSD a ignorat Aradul la inaugurarea anului Centenar și nu dă niciun semn că ar susține proiectele propuse de administrația locală Ministerului Culturii. În loc să pledeze la Guvern pentru amplasarea Monumentului Marii Uniri în Arad, parlamentarii PSD atacă administrația locală care vrea să îl amplaseze”, afirmă consilierul județean Răzvan Cadar (foto).

„În loc să aducă bani pentru evenimente și investiții în anul Centenar, pesediștii îi atacă public pe cei care muncesc în Arad la proiectul Centenar, în condiții de alocare ZERO de la bugetul de stat pentru acest eveniment important. În loc să promoveze imaginea Aradului, orașul unde s-a negociat Marea Unire, pesediștii îl fac de râs la televiziunile centrale. Cazul lui Florin Tripa, încurcat de întrebările de cultură generală puse de Antena 3, este grăitor. Parlamentarii PSD de Arad nu au făcut nimic timp de un an de zile pentru Aradul Marii Uniri, nici măcar atunci când Departamentul Centenar al Guvernului a fost condus de un pesedist arădean numit politic. Bilanțul lor de un an este ZERO și în acest domeniu”, declară Răzvan Cadar.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.