Răzvan Cadar (PNL): „PSD nu susţine nici proiectele propriilor administraţii locale!”

Răzvan Cadar (PNL): „PSD nu susţine nici proiectele propriilor administraţii locale!”

Răzvan Cadar afirmă că Aradul a fost lăsat pe ultimele locuri din ţară de către Guvernul PSD, la alocările de bani prin PNDL: locul 35 din 41 de judeţe.

„Pentru pesedişti nu a contat că Aradul este printre primele judeţe contributoare la nivel naţional. A contat doar criteriul politic. Pentru că PSD Arad este una dintre cele mai slabe organizaţii din ţară, este pedepsit şi judeţul Arad, ceea ce nu este normal. Ca dovadă, au rămas fără finanţare şi câteva proiecte ale administraţiilor locale PSD din judeţul Arad. Vă dau exemplul a două drumuri judeţene propuse spre finanţare, solicitate intens de primari PSD: Lipova-Şiştarovăţ-Cuvejdia şi Gurahonţ-Dieci-Buteni. În loc să îşi asume merite false pentru proiectele din fonduri europene câştigate de administraţia judeţeană, doar pentru că pe documente este şi antetul Guvernului, parlamentarii PSD de Arad ar fi putut să negocieze fonduri pentru Arad prin PNDL. Din păcate, pe lângă faptul că încearcă să blocheze bani care vin spre administraţia judeţului Arad, pentru ca echipa de conducere a CJA să nu aibă rezultate, aceşti parlamentari nu au putere în PSD“, a declarat Răzvan Cadar.

„Nu au reuşit să susţină nici proiectele importante pentru administraţiile locale PSD. Senatorul Fifor după ce s-a văzut ministru nu mai pare interesat de Arad iar ceilalţi trei nu sunt luaţi în seamă de conducerea centrală a PSD. În loc să îşi asume acest eşec, parlamentarii PSD se comportă ca agenţi electorali ai Guvernului PSD, încearcă să acopere prin propagandă şi cifre o realitate ruşinoasă: Aradul este pe locul 35 din 41 de judeţe la alocările prin PNDL. Niciun arădean cu care am stat de vorbă nu este mulţumit. Nu cred că arădenii care i-au votat pe parlamentarii PSD cu bună credinţă aprobă atitudinea lor”, a precizat consilierul judeţean liberal Răzvan Cadar.

  1. Ästa-i särac cu duhul , din sofer sa faci declarații….cam mult.

    Raspunde
  2. incet incet lumina vine de la timisoara,psd se va rupe in mai multe bucati, unii oameni cu scaun la cap au inceput sa-si dea seama, ca actuala conducere a psd a luat-o razna si duc tara la dezastru

    Raspunde
  3. Mare dezastru,se va repara greu .

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.