Răzvan Cadar (PNL): „PSD a pornit un nou val de politizare a instituţiilor publice!”

Răzvan Cadar (PNL): „PSD a pornit un nou val de politizare a instituţiilor publice!”

Potrivit PNL Arad, „partidul-stat” PSD îşi răsplăteşte clientela cu funcţii publice. După demolarea propriului Guvern, instituţiile publice au ajuns un câmp de reglare de conturi între diferite grupări din PSD, susțin liberalii arădeni.

„În ultima perioadă, a pornit un nou val de politizare a instituţiilor publice. A fost schimbat prefectul Pribac fără explicaţii, iar instalarea noului prefect a fost transformată în sărbătoare de partid. După numirile Ancăi Stoenesc adjunct la Inspectoratul Şcolar şi a lui Beniamin Vărcuş la Poştă, schimbările continuă cu numirea lui Sorin Brădicean laGarda de Mediu. Meirtă menţionat că Brădicean este pensionar şi a activat ca lider al pensionarilor PSD Arad. Aceste schimbări au în comun două aspecte. Primul este obedienţa faţă de conducerea PSD, loialitatea faţă de partid care este pusă înaintea datoriei faţă de comunitate. O demonstrează la fiecare şedinţă CLM Anca Stoenesc şi Beniamin Vărcuş, care votează la ordin politic împotriva Aradului. Al doilea aspect este lipsa de pregătire profesională pentru poziţia ocupată. Doamna Stoenescu nu reuşeşte să ocupe funcţia prin concurs, aşa că o ocupă prin ordin politic. Vărcuş şi Brădicean nu au nicio legătură cu domeniile pe care le conduc, nu îşi cunosc instituţiile, sunt doar beneficiarii unor premii politice. Este de fapt modelul ministrului Fifor, care ocupă portofoliul economiei fără studii în domeniu şi fără activitate profesională care să îl recomande”, a declarat Răzvan Cadar.

„Asistăm aşadar la o politizare fără scrupule, la o confiscare a instituţiilor publice în interesul privat al unor grupări politice. Suntem convinşi că în perioada următoare vor continua presiunile pentru politizarea instituţiilor publice. Sperăm ca societatea civilă să reacţioneze iar sindicatele să apere normele şi standardele profesionale din propriile instituţii. Nu cred că arădenii acceptă să se întoarcă la perioada partidului-stat”, a declarat consilierul județean Răzvan Cadar.

 

 

 

 

  1. Oana Parvulescu membru PNL in frunte la DDAC, Mariana Sucs membru PNL in frunte la cantina municipala, Stelian Nistor membru PNL in frunte la Piete si Oboare, Tiberiu Ciul mebru PNL director Gospodaria Comunala, Maris Florin membru PNL sef de piata Miorita, Gina Condurache membra PNL sefa de Piata Catedralei, Morar Florin membru PNL director pe la CET iar lista continua cu membrii PNL bagati pe la alte institutii publice. …si crede-ma dle Cadar este muuuuuuult mai lunga decat a PSD-ului. Dovezi ? Desigur , este suficient sa va uitati pe pagina de FB a fiecarei persoane insirate aici…..

    Raspunde
  2. cred ca daca s-ar organ iza concursuri corecte multi de la psd n-ar promova de ex carmen dan olguta si alte caricaturi ca fifor calimente etc

    Raspunde
  3. Daca s-ar organiza concursuri corecte nici ceilalti de la alte partide nu ar avea nicio sansa. Din pacate societatea este prea indiferenta si voteaza latratori din astia. Cand ma uit la Cv-ul lui Cadar sincer imi vine sa plang. Trist este ca puterea si opozitia se bat in comunicate si in maneliade (gen zilele Aradului, Crisului, Ineului, Pancotei, etc) nu in proiecte concrete si utile. Sa inteleg ca nevoia de sub-cultura este asa de ridicata? Din punctul meu de vedere ar fi util sa avem niste autostrazi, drumuri judetene…, decat…

    Raspunde
  4. Pe bune mai Cadare sa spui asa ceva ? E destul sa te uiti la colegii tai de partid si sa vezi ce functii publice ocupa. Cei care nu sunt in partidul PNL nu ai nici cea mai mica sansa de a ocupa o functie de conducere nici daca au terminat la Sorbona si au facut practica la Bill Gates !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.