Răzvan Cadar: PSD vrea să blocheze banii pentru arbitraje

Răzvan Cadar: PSD vrea să blocheze banii pentru arbitraje

Combinaţia între incompetenţă şi rea voinţă care caracterizează consilierii judeţeni ai PSD este periculoasă pentru Arad, afirmă consilierul județean Răzvan Cadar, care consideră că unul dintre colegii săi, consilierul social-democrat Marius Sulincean a adus acuzaţii nefondate procesului prin care sunt finanţate arbitrajele în ligile 4, 5 şi 6.

„Probabil PSD vrea să blocheze banii pentru arbitraje şi s-a folosit de numele meu pentru această acţiune. Evident, atacul consilierului PSD Sulincean este o aberaţie. Nu eu am alocat bani pentru arbitraje, nici nu câştig nici un leu din acest proiect, aşa că nu se pune problema incompatibilităţii. Banii vin prin Centrul Judeţean de Cultură, în urma unui proiect depus de AJF. Singura incompatibilitate este între PSD şi lucrurile bune care se fac în administraţia judeţeană”, afirmă Cadar.

„Din păcate, cei de la PSD vor să pună sub semnul întrebării sprijinul pe care îl primeşte fotbalul arădean, probabil pentru a diminua meritele administraţiei locale. Atacul la adresa mea este nefondat şi nu face decât să arate incompetenţa şi rea voinţa celor de la PSD, gata din nou să blocheze un proiect bun pentru sport. Scopul evident este acela de a nega rezultatele administraţiei judeţene. Sunt convins că poziţia mea din ultimul timp i-a deranjat pe şefii de partid ai domnului Sulincean. Îi amintesc acestuia că parlamentarii PSD nu au adus bani la Arad: au fost prinşi cu minciuna, la solicitarea mea, chiar de ministrul dezvoltării din Guvernul PSD. Evident că şefii PSD sunt supăraţi că nu îşi pot aroga false merite, aşa cum cred că sunt supăraţi şi consilierii judeţeni PSD, pentru că le-am amintit că au zero proiecte iniţiate în mai bine de un an de mandat. Mergem înainte şi facem lucruri bune pentru Arad, nu doar pentru sport, cu riscul de a-i supăra tare rău pe cei de la PSD. În lipsă de activitate relevantă şi rezultate palpabile, rămâne să suportăm şi în următorii trei ani atacurile la persoană nefondate ale consilierilor PSD, dictate de şefii de la partid”, a mai spus Răzvan Cadar.

Loading...
  1. Caracteristic psd.

    Raspunde
  2. cred ca sunt lucruri mai importante de facut in Arad, voi va ocupati cu maruntisuri pentru ca atat va duce capu, mega realizare care pe mine fix nu ma intereseaza, centrul judetean c. de unde primeste bani? le pica banii din cer? domnu falca a creat aceste institutii pentru a sifona banii aradenilor in mod legal, acest centru lu peste a luat fiinta in mandatul lui si primeste bani de la primarie iar primaria de la cetateni si taxe, voi altceva nu stiti sa faceti decat trotuare pavate in camp…bravo

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.