RCS & RDS a dat LOVITURA. Aradul, CEL MAI IMPORTANT punct pe harta distribuției de ENERGIE ELECTRICĂ

RCS & RDS a dat LOVITURA. Aradul, CEL MAI IMPORTANT punct pe harta distribuției de ENERGIE ELECTRICĂ

RCS&RDS  a cumpărat anul trecut, de la compania timișoreană Exclusiv Agroline, fostă Aton Transilvania, intrată în faliment în 2013 și executată silit, o stație electrică privată de lângă Timișoara racordată direct la rețeaua națională de transport a Transelectrica , precum și rețeaua de distribuție aferentă acesteia, urmând să distribuie energie electrică consumatorilor racordați la această rețea.

Utilizatorii rețelei deținute de către subsidiara RCS&RDS fac parte din categoria celor care beneficiază de serviciul universal, este necesar, conform legislației în vigoare, ca tariful de distribuție practicat de companie să fie aprobat de către ANRE.

„Menționăm că, până în prezent, ANRE nu a acordat licență pentru prestarea serviciului de distribuție a energiei electrice societății Foto Distribuție SRL”, au precizat reprezentanții ANRE.

Potrivit raportului de evaluare, stația Calea Aradului este amplasată pe un teren de aproape 43.000 mp și este racordată direct la rețeaua de transport națională gestionată de Transelectrica, având o putere instalată de 2×125/63/63MVA – 220/20/20kV. Stația se află în imediata apropiere a liniei electrice aeriene 220 kV Sacalaz-Arad.

harta-ret

Sursa: profit.ro

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.