Reacția DEPLASATĂ a Rusiei după EXPLOZIILE de la Bruxelles: Sub nasul șefului NATO sunt ARUNCAȚI OAMENI ÎN AER!

Reacția DEPLASATĂ a Rusiei după EXPLOZIILE de la Bruxelles: Sub nasul șefului NATO sunt ARUNCAȚI OAMENI ÎN AER!

Atacurile teroriste de la Bruxelles de marți dimineață au stârnit critici dure din partea Rusiei la adresa Occidentului.

În loc să transmită condoleanţe poporului belgian, pentru că zeci de oameni au murit în urma exploziilor de pe aeroport şi de la metrou, oficialii ruşi s-au grăbit să arunce cu vorbe grele în liderii occidentali.

Secretarul general al NATO Jens Stoltenberg a fost acuzat de șeful Comisiei pentru politici externe din Parlamentul rus, Alexei Pushkov, că este ocupat să lupte cu imaginara „ameninţare rusă”, în loc să încerce să prevină astfel de atentate sângeroase.

„În timp ce (şeful NATO – n.red.) Stoltenberg este ocupat să lupte împotriva unei imaginare ‘amenințări ruse’ şi trimite trupe în Letonia, sub nasul său, la Bruxelles, oamenii sunt aruncaţi în aer”, a scris pe Twitter Alexei Pushkov.

Criticile Rusiei au continuat prin vocea Mariei Zakharova, purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe, care a acuzat Occidentul că îi sprijină pe terorişti.

„Nu poţi sprijini terorişti într-o parte a lumii şi să nu te aştepţi să apară în altele”, a declarat Zakharova.

Pe de altă parte, preşedintele rus Vladimir Putin a condamnat atacurile „barbare” din Bruxelles, potrivit purtătorului de cuvânt al Kremlinului Dmitri Peskov, citat de agenţia Interfax.

„Preşedintele a condamnat ferm aceste acte barbare, a transmis condoleanțe poporului belgian şi l-a asigurat pe regele Filip de solidaritatea absolută a Rusiei în această perioadă dificilă”, a precizat purtătorul de cuvânt al Kremlinului Dmitri Peskov.

  1. Bă rușii au dreptate de data asta, oamenii mor la tine acasa și tu ești procupat să trimiți soldați în Letonia. Condoleanțele nu îi aduc înapoi pe cei morți. Toți stăm și plângem, e acu nu e vremea de plâns e vremea să acționăm. Știm de unde vine pericolul, dar nu facem nimic ca să-l înlăturăm. Radeți Siria și nu mai trebuie să moară nimeni, ignorații și oameni nevinovați vor muri în continuare. Luați atitudine și loviți în inima terorismului. Degeaba încercăm să anihilăm celulele din Occident că se nasc altele.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.