VIDEO/ Reacția INCREDIBILĂ a unui bărbat care își găseşte CÂINELE PIERDUT în urmă cu opt ani

Imaginile dintr-un clip ce-l are în prim plan pe un bărbat care şi-a revăzut câinele dispărut în urmă cu opt ani au devenit virale pe rețelele de socializare şi fac înconjurul lumii.

Joshua Edwards este un american care iubește animalele nespus de mult. În urmă cu 8 ani, bărbatul și-a pierdut cel mai bun prieten, pe Duke. Orice speranță că-l va mai revedea vreodată s-a dus odată cu trecerea timpului, dar minunea s-a întâmplat!

Puiul de Rottweiler a dispărut din Florida de Sud în 2007. Proprietarul său, Edwards l-a căutat timp de şase luni, însă ulterior a abandonat ideea, fiind convins că micuțul patruped i-a fost furat.

Duke i-a lipsit însă atât de mult încât următorul câine a fost botezat „Duke Jr.”, iar Edwards a devenit între timp dresor de câini.

După 8 ani de la dispariţia lui Duke, o femeie pe nume Maria Elena Cartaya a găsit pe stradă un Rottweiler uriaş, pe care l-a dus la un centru veterinar. Angajații de acolo au făcut verificări, au investigat și într-un final l-au contactat pe Edwards.

Bărbatul a izbucnit în lacrimi în momentul în care şi-a văzut câinele.

„Cred că a ştiut cine sunt din prima clipă. Nu credeam că-l voi mai vedea vreodată”, a exclamat Edwards.

Joshua Edwards mai are în clipa de faţă alţi trei câini şi este tatăl a doi copii.

 

 

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.