Realizator TV, condamnat pentru PROXENETISM

Realizator TV, condamnat pentru PROXENETISM

Un cunoscut realizator de emisiuni de la un post regional de televiziune a fost condamnat la închisoare într-un dosar de proxenetism. Sentința este definitivă, așa că emisiunea pe care acesta o realiza va dispărea de pe micile ecrane pentru următorii trei ani și jumătate.

Magistrații de la Curtea de Apel Alba l-au condamnat pe Teluș Frigescu la 3 ani și jumătate de închisoare. Bărbatul era realizatorul unei emisiuni sportive de la un post de televiziune din Valea Jiului, are 60 de ani și a fost vizitat de oamenii legii la sfârșitul lunii aprilie în garsoniera sa din Petroșani, acesta fiind locul în care tinerele își ofereau serviciile sexuale.

În acest dosar sunt implicate și cinci minore, care ar fi oferit servicii sexuale, dar și un minor, acuzat, de asemenea, de proxenetism. În total, 15 persoane au fost duse la audieri la DIICOT Hunedoara.

Ofiţerii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia şi procurorii DIICOT au destructurat reţeaua şi au arătat că mai multe minore erau convinse să se prostitueze pe raza Văii Jiului, iar de serviciile lor sexuale beneficiau de la oameni de afaceri, directori şi până la antrenori de fotbal sau conducători de cluburi de fotbal din Valea Jiului. Frigescu punea la dispoziţia prostituatelor minore garsoniera pe care o are în centrul municipiului Petroşani.

frigescu_telus

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.