Rectificare BUGETARĂ „ÎN AER” la CJA! Nimeni nu doreşte să şi-o ASUME!

Rectificare BUGETARĂ „ÎN AER” la CJA! Nimeni nu doreşte să şi-o ASUME!

Alianţa Creştin Liberală vrea să împartă pe criterii politice, discreţionare, sumele de bani la rectificarea bugetară care se întrezăreşte în viitorul cât se poate de apropiat la Consiliul Judeţean Arad.

Cel puţin aşa afirmă gura lumii cea slobodă, care ar fi aflat că mai mulţi consilieri judeţeni ai ACL au fost băgaţi în şedinţă la sediul PDL Arad, cerându-li-se să iniţieze un proiect de hotărâre în acest sens. Asta după ce (tot gura lumii susţine) preşedintele Consiliului Judeţean Arad Nicolae Ioţcu nu ar fi dorit să-şi asume o asemenea rectificare, refuzând să iniţieze un asemenea proiect de hotărâre.

Baiul pentru conducerea PDL Arad e însă faptul că nici consilierii judeţeni ai ACL nu prea doresc să-şi asume şi, deci, să iniţieze un asemenea proiect.

Rămâne de văzut cum se va încheia toată această poveste, mai ales că din schema împărţirii banilor cică ar fi fost sărite şi administraţiile locale ale UDMR, până mai ieri favorizate de concubinajul cu PDL…

  1. Oricum banii, oricâți ar fi, vor trece prin mâna unui șef, care în urmă cu mai bine de o lună a avut o criză care l-a dus direct la psihiatru, unde a reclamat că a fost răpit de extratereștri, insistând să fie diagnosticat ca atare.
    Pasă-mi-te patalamaua l-ar salva de răpirea cu mascații cu care iși tot amenință colegii și prietenii.

    Raspunde
  2. Măi Chuky cred că tu ești extraterestru, te referi la Nedelciu, omu chiar e nebun!
    Știe și Nicolae, dar îi convine că îl are la mână pe paranormalu ăsta…

    Raspunde
  3. Are dreptate dacă vorbiți de CAMELEONU gras, se comportă ciudat în ultimul timp, e ideea lu MIHA să mănînce numai gura lor

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.