„Redă-i şansa de a merge la şcoală”, o campanie pentru copiii săraci ai Aradului

„Redă-i şansa de a merge la şcoală”, o campanie pentru copiii săraci ai Aradului

Ghidându-se după citatul lui Victor Hugo, „Cel care deschide uşa unei şcoli, închide o închisoare”, Primăria Municipiului Arad, Asociaţia Cetatea Voluntarilor şi Asociaţia Casa cu Lacăt au demarat în data de12 august campania „Redă-i şansa de a merge la şcoală”.

Campania are drept scop facilitarea integrării în sistemul şcolar a copiilor care provin din familii sărace din judeţul Arad, prin colectarea şi distribuirea de rechizite, ghiozdane, haine şi produse de papetărie. Partenerii acestui proiect doresc să-i spijine pe cei mai săraci dintre copii pentru a le asigura ceva atât de elementar pentru ei: accesul la învăţătură.

Proiectul este desfăşurat în parteneriat cu Direcţia de Dezvoltare şi Asistenţă Comunitară Arad, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Arad, Centrul Multifuncţional de Consiliere şi Educaţie, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad şi Centrul de Învăţare a Limbii Germane Arad.

Primul punctul de colectare a fost amplasat în faţa Primăriei Municipiului Arad. Pentru mai multe informaţii vă rugăm să apelaţi la numerele de telefon: Anamaria Nyeki 0740531006; Laura Bejan 0744705898; Bogdan Tarnau 0743018741; Has Liviu Daniel 0745158346. Campania se va desfăşura până în data de 12 septembrie.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.