Redresarea începe cu ALDE

Redresarea începe cu ALDE

Într-o Românie ce devine tot mai divizată și confuză, fără busolă, aflată încă o dată în fața unei decizii cruciale, se nasc o serie de întrebări legitime. Mai există alternative la criza din țara noastră? Sau suntem condamnați să ducem o viață la limita subzistenței, a supraviețuirii, ca și până acum?

Dominante actualmente, pesimismul și dezorientarea nu trebuie să devină stări permanente. Ele se cer deopotrivă depășite. Fiindcă, în ciuda greutăților prezente, mai avem partide, politicieni și programe care să aducă redresarea atât de sperată și așteptată.

Fără falsă modestie, un astfel de partid, credem singurul de pe eșichierul politic românesc, rămâne ALDE. Grație proiectului său, unul extrem de generos, bine conturat și elaborat, îmbrățișând toate domeniile ce constituie motoarele unei economii performante, funcționale, Alianța Liberalilor și Democraților reprezintă un garant al dezvoltării. Al unei dezvoltări veritabile, sustenabile. Nebazată pe consum, ci pe investiții. Nediscriminând capitalul românesc, ci sprijinindu-l. Neignorând complet fondurile europene și autostrăzile, ci activând în aceste direcții. Nelăsând agricultura să moară, ci reabilitând-o prin implementarea sistemului de irigații. Nepunând accentul exclusiv pe austeritate, ci uitându-se la buzunarul fiecărui român. Nedirijată de un Guvern tehnocrat-liberal repetent, ci de un Guvern competent, în slujba cetățeanului.

„Am afirmat-o în alte ocazii și o repet. Pentru că merită. Pactul Național de Investiții, inițiat de ALDE, este marea oportunitate prin care România poate să se transforme, așa cum ne-am propus, în a șaptea putere economică din Uniunea Europeană. Prin vizarea unor sectoare predilecte precum educația, infrastructura, sănătatea, agricultura și energia, fără a le neglija pe celelalte, dimpotrivă, beneficiem de o șansă unică de a ne redresa ca nație, de a ne asigura prosperitatea” – declară Florin Galiș, președintele organizației municipale ALDE Arad, candidat la alegerile parlamentare pentru Senat.

Comandat de ALDE Arad, Cod AEP 11160008

  1. ALDE singura OPTIUNE 3 decembrie, 2016, 10:19 pm

    ,,Într-o Românie ce devine tot mai divizată și confuză, fără busolă, aflată încă o dată în fața unei decizii cruciale, se nasc o serie de întrebări legitime. Mai există alternative la criza din țara noastră? Sau suntem condamnați să ducem o viață la limita subzistenței, a supraviețuirii, ca și până acum?”
    DA. Mai exista. Rapunsul este ALDE. Cea de-a doua forta politica nationala dupa PSD. ALDE Arad este pasarea Phoenix a PNL. PNL a fost infiltrat de slugi basiste-falciste iar adevaratii urmasi ai Bratienilor au refuzat sa le faca jocul si au format ADEVARATUL PARTID LIBERAL iar imediat cetatenii cinstiti s-au alaturat puternicilor lideri Calimente, Dekany, Galis, Purcaru si multi altii. Acesti oameni s-au sacrificat pentru aradeni, trebuie si noi sa ne sacrificam cateva minute duminica viitoare, trebuie sa salvam aradul de tagma hotilor si a jefuitorilor.
    Nu cadeti in cacanele propagandei mincinoase!
    impreuna vom reusi!
    impreuna vom invinge!

    Raspunde
  2. Trebuie sa privim cu atentie in urma.Daca anii care s-au pierdut sub guvernarea Falca v-au placut sau daca sperati la altceva mai bun. Cred ca este nevoie de altceva.

    Raspunde
  3. Super Parsivul si Dalmatianul Politruc numit Galis , sluga lui Falca infiltrata in ALDE pentru al controla si distruge din interior . Atentie marita dragi aradeni , aveti grija cui dati votul !

    Raspunde
  4. Alde este un partid pentru reesapatii politic! Toti traseistii politic s-au adunat acolo. Singura solutie este PSD!

    Raspunde
  5. Papagalule,chiar si tu participi la divizarea ei.Ai plecat la plimbare prin partide ,ai vandut ce ai putut si mai vrei sa ti se stearga urmele?

    Raspunde
  6. da Galis ai dreptate ERA singurul partid de pe eșichierul politic românesc,vorbind de Arad,dar cum ati pasit in el l-ati facut OTET.

    Raspunde
  7. Ai dreptate Pavel,atentie cine cu cine se amesteca,ca se face otet.

    Raspunde
  8. Stati linistiti baieti ca se va lege SANEVITUL DE ALDE,cel putin in Arad

    Raspunde
  9. Ce faci cand ai un cos cu mere si intre ele este unul,doua stricate?Firesc este sa le arunci pe cele stricate,daca ALDE nu va face asa,va strica tot cosul,pana nu este prea tarziu,aruncati papagalii si seringarii si smenarii alis Bandy.Veti regreta !pe 12 Decembrie 2016 vom vedea ALDE Arad alunecand din varful toboganului.

    Raspunde
  10. Este in firea omeneasca sa lasi ceva in urma ta,sa ai aspiratii inalte,sa accesezi taramul coantic,,,,doar trebuie sa fi atent la combinatii,sa nu fie prea multa cocaina ca se alege sanevitul .Galis din pacate a probat pe pielea lui,dar stiti copii repeta pana li se sparge in nas .

    Raspunde
  11. Din pacate pentru Alde Arad acesta a ajuns pe mana celor 2 martafoi care il vor duce in prapastia politicii aradene , cum dreaku sa votezi CALAMITATEA Calimente -Vermorel sau pe DALMATIANUL Galis-Seringarul……2 ” specialisti ” in Ipocrizie si Distrugere !

    Raspunde
  12. Mai Papa galisule portocaliu ! va fi in modul urmator……..Redresarea ALDE Arad va incepe prin aruncarea ta si a lui c Alimente in laturile politicii !

    Raspunde
  13. I se prevede un sfarsit de an foarte intunecat lui Galis,cei care il iubiti sa-i cumparati xanax cateva cutii,voi cei care ii tineti oala de noapte lui si la Calimente.

    Raspunde
  14. Oparitul,uf,uf,vezi ca iarna nu-i ca vara,dar si cand vine vara…….oparitul in direct.

    Raspunde
  15. Ce vreti ma cu el ,incearca unde-i merge,unde nu-l stie nimeni.

    Raspunde
  16. REDRESAREA INCEPE CAND SE TERMINA CU JAVRE LE CARE SE TOT PLIMBA PRIN PARTIDE SI OCUPA LOCURI IN FRUNTE IN ULTIMA CLIPA.ORICUM DACA ERA DE LA INCEPUTUL CONSTITUIRII ALDE ARAD,AR FI FOST UN PARTID SORTIT ESECULUI DIN FASA,ASA CEL PUTIN A INTRAT IN JOC.PACAT CA ASTFEL DE OAMENI ,CA SI GALIS SI CALIMENTE CARE AU O NOTORIETATE NEGATIVA, STRICA IMAGINEA UNUI PARTID CARE S-AR FI VRUT A FI MAREA SCHIMBARE.

    Raspunde
  17. Da,da alegeti-l ,ca se alege din Arad ce s-a ales din SANEVIT,NULA(zero pe romaneste spus).

    Raspunde
  18. Nici noi nu il alegem .

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.