Regal folk la Bulci, la Maris Fest! (GALERIE FOTO)

Regal folk la Bulci, la Maris Fest! (GALERIE FOTO)

Festivalul de la Bulci a concurat serios cu cel de la Vama Veche în privinţa atmosferei şi a numelor mari care au urcat pe scena din micuţa localitate arădeană. Aflat la cea de a şasea ediţie, Maris Fest a fost caracterizat – cel puţin sâmbătă – drept „un regal folk”, artiştii care au urcat pe scenă oferind publicului momente memorabile. Şi au fost răsplătiţi aşa cum se cuvine, fanii fredonând alături de interpreţi melodiile care au încins serios atmosfera la Bulci. Atât de serios încât Mircea Vintilă s-a trezit asaltat pe scenă de două domnişoare, cu care ulterior a şi cântat melodia „Miruna”.

Ediţia din 2014 a început vineri, 1 august, când pe scenă au urcat Felix Alin Bejan (un debut promiţător), grupul AMMA, Old Lady’s Band, Vasile Gondoci şi capul de afiş al serii Nova Band – o trupă care a câştigat luna trecută Marele Premiu la festivalul de muzică folk de la Întregalde.

Sâmbătă a fost ziua „greilor”, după surorile Ana şi Maria Jula (o prezenţă plină de sensibilitate, ca de fiecare dată) pe scenă urcând Nelu Pitic, Daniel Julean şi Trupa de Serviciu, Mircea Bodolan, Adrian Ivaniţchi, Marius Baţu şi Mircea Vintilă. „Am avut sâmbătă, pe scenă, patru corifei ai muzicii folk din România, Mircea Bodolan, Adrian Ivaniţchi, Marius Baţu şi Mircea Vintilă, ceea ce spune multe despre importanţa acestui festival, ajuns la cea de a şasea ediţie”, a declarat Ionel Costin, unul dintre organizatori.

Atmosfera, aşa cum reiese din galeria foto, a fost una senzaţională, Mircea Vintilă, care a cântat în premieră la Bulci, arătându-se surprins plăcut de public.

La eveniment şi-au făcut apariţia şi oficialităţile locale, în frunte cu primarul Ion Micurescu, alături de numeroşi oaspeţi, între care i-am remarcat pe deputatul Claudia Boghicevici, senatorul Constantin Traian Igaş şi prim-vicepreşedintele PDL Arad Corina Crişan. De remarcat, că deputatul Claudia Boghicevici este o susţinătoare a festivalului, oferindu-şi sprijinul la ultimele două ediţii.

Aproximativ 1500 de persoane au luat parte, vineri şi sâmbătă, la festival.

Organizatorii acestuia au fost Centrul Cultural Judeţean Arad şi Primăria Bata, alături de partenerii tradiţionali – NewsAr.ro, Port Arthur – şi, începând din acest an, Selin’s şi Laura Flowers.

  1. adevarul adevarat 3 august, 2014, 8:20 pm

    acesti oameni se inchina la falsi idoli. se poate vedea din fotografii ca sunt posedati in anumite faze diferite iar cei din fata scenei au incins dansuri dracesti pagane

    Raspunde
  2. poti sa ne ajuti sa ne ajuti la identifacere paganilor ?
    eventual sunt pe ceva poza ?
    gratie !

    Raspunde
  3. pt. adevarul adevarat: lasa-ne pe noi sa fim pagani, tu ramai la adevarul tau.
    pt. vatican: nu-i mai provoca pe nebuni!

    Raspunde
  4. daca te uiti bine la poze , o sa vezi niste oameni care au fost la bulci doare sa supravegheze ……. evenimentele pagane ! Eu sunt pe partea adevarului !

    Raspunde
  5. unii dintre voi ati fost prezenti la Bulci doar pt a avea ce comenta acum, carcotasiilor… sa va fie rusine

    Raspunde
  6. eu am fost la Bulci sa dau la buci. si am dat!

    Raspunde
  7. Dupa festivalul de la Bulci, duminică m-am dus la Biserica Penticostala Gloria din Bujac. Si a fost OK, nu sunt posedat.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.