REMEDIU BIZAR recomandat de autorităţi pentru o adolescentă de 17 ani: Să privească mai mult la TV, ca să uite de…

REMEDIU BIZAR recomandat de autorităţi pentru o adolescentă de 17 ani: Să privească mai mult la TV, ca să uite de…

Cazul unei fete de 17 ani, căreia un asistent social îi recomandă să petreacă mai mult timp în faţa televizorului pentru a deveni interesată de băieţi şi fotbal şi nu de ideologia Statului Islamic, a suscitat atenţia publică.

Adolescenta musulmană, despre care autorităţile britanice cred că ar fi pe punctul radicalizării, este una dintre tinerele din Londra aflate în mijlocul unui proces, după ce Poliţia şi serviciile sociale au semnalat faptul că acestea ar putea fi radicalizate, atrase de ideologia Statului Islamic, potrivit The Independent.

Un asistent social a redactat un raport pentru adolescenta – a cărei identitate este ţinută secretă – şi l-a prezentat în faţa judecătorului care se ocupă de acest caz, iar una dintre recomandări este că tânăra ar trebui să îşi petreacă mai mult timp în faţa televizorului.

Avocata care îl reprezintă pe tatăl fetei a vorbit despre recomandarea ciudată la cel mai recent termen al procesului.

„Logica este că televizorul ar fi ca o deschidere spre o lume mai mare – fotbal, băieţi şi aşa mai departe”, a declarat Sarah Morgan.

Judecătorii urmează să analizeze cazul în detaliu şi să ia o decizie cu privire la viitorul adolescentei până în luna aprilie.

  1. Vreți să preveniți radicalizarea adolescenților sau a altor persoane, bombardații pe nenorociții aia din Siria până nu mai rămâne nici rahat de analiză.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.