Remus Guţu: Aradul este condus de Gheorghe Falcă „ÎN STIL MAFIOT”

Remus Guţu: Aradul este condus de Gheorghe Falcă „ÎN STIL MAFIOT”

Proaspăt „radiat” din PNL şi rămas fără calitatea de consilier judeţean şi, implicit, fără funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad, Remus Guţu a declarat că va ataca în contencios administrativ ordinul de prefect privind constatarea încetării de drept a mandatului său de ale judeţean.

Remus Guţu a afirmat că Aradul este condus de Gheorghe Falcă (preşedintele PNL Arad) „în stil mafiot” şi că acesta „conduce şi Prefectura”. Dovada, spune Guţu este faptul că „la câteva minute de la decizia PNL (n.r. – de radiere din partid), prefectul a semnat ordinul, deşi avea la dispoziţie 30 de zile să o facă. E o dovadă a faptului că Falcă conduce şi Prefectura. Am avut senzaţia că s-a întors Bibarţ prefect”.

De remarcat, că Remus Guţu a luat deja legătura cu un avocat în ceea ce priveşte demersurile pe care le va face.

  1. :)))))) Singura institutie care nu este condusa de falca e prefectura crede-ma cei doi oameni nu se suporta :)))))))) asa e falca e dracul dar haide ca nu e Dumnezeu :)))) asta e asa aiurea spuse de tine

    Raspunde
  2. bai frate , ai stat la eceeasi masa cu falcuta , dar tot prost ai ramas
    in arad nici musca nu zboara daca nu vrea marele vizionar
    prefectul este in buzunarul lui , la fel cum este politia .procuratura , conducerea si angajatii CPT ,CET TOP SA
    TOTUL ESTE CONTROLAT DE EL
    daca scrii prostii pe astfel de situri el stie cine esti si risti sa ajungi fara servicii

    Raspunde
  3. Asa trebuie condus un partid ? intreb

    Raspunde
  4. Gutu asta e idiot rau. Pana acum nu-l baga nimeni in seama, acum brusc toti il faceti important pe acest analfabet. Cum dracu ma toti indivizii ca Gutu si Tolea se trezesc din senins ca Falca si partidul din care faceau si ei parte sunt in fel si chip. Al dracului impertinenti. Doi papagali!
    Si cum ba te-o dat prefectu afara la cateva secunde dupa ca te-o dat Falca afara din partid? Mincinosu dracului. El o zburat din PNL acum 3 saptamani si prefectu a emis ordinul saptamana asta. Bai Orlando, avem pretentii de la tine! Daca te respectii nu scrii orice zice un imbecil.

    Raspunde
  5. si când vezi ca un individprecum cionca vrea la c.j.a iti vine sa vomiti !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.