Replica lui Falcă, legată de situaţia din învăţământul arădean: să DEMISIONEZE Mladin sau Ponta. La alegere!

Replica lui Falcă, legată de situaţia din învăţământul arădean: să DEMISIONEZE Mladin sau Ponta. La alegere!

Primăria Municipiului Arad a reacţionat ca urmare a „acuzelor publice” și „dezinformărilor” lansate de Inspectoratul Școlar General „referitor la ocuparea unor posturi vacante în unitățile de învățământ”.

Astfel, potrivit unui comunicat de presă al Primăriei Municipiului Arad, „legislația în vigoare nu permite administratiei locale alocarea de fonduri peste plafonul aprobat centralizat de Guvern”. Nivelul acestui plafon pentru municipiul Arad este sub necesarul solicitat iar demersurile făcute de administrația locală pentru suplimentare nu au avut rezultat, se mai arată în comunicat.

„La rectificarea Bugetului, Guvernul a alocat Aradului zero lei. Acesta este rezultatul lobby-ului făcut de parlamentarii PSD de Arad Măduța și Căprar. Sesizăm din nou incompetența și rea-voința Inspectorului școlar general, domnul Mladin. Constatăm că, prin acuzele pe care le lansează, domnul Maldin de fapt solicită demisia prim-ministrului Ponta pentru nerezolvarea problemelor învățământului și confirmă lipsa de respect a Guvernului Ponta pentru sistemul de învățământ din Arad. Guvernul Ponta nu permite ocuparea posturilor la școlile din Arad deoarece nu a asigurat fondurile necesare pentru plata salariilor, situație pe care Inspectorul Școlar General ar trebui să o cunoască foarte bine. În aceste condiții, ar trebui să demisioneze domnia sa sau domnul Ponta, să aleagă”, a declarat primarul Gheorghe Falcă.

  1. tipic romanesc. decat sa rezolvi situatia mai bine tipi in gura mare „ba pe ma-ta!”. felcitari dle. primar. n-am ce zice!

    Raspunde
  2. Nici o zi fara jita….

    Raspunde
  3. preocuparea principala a tuciuriului este de a denigra ,in fata aradenilor ,prin orice mijloace , guvernul romaniei , incercand sa starneasca o ura impotriva primului ministru si a guvernului romaniei ,stiind ca numai astfel ar putea sa obtina un procentaj bun la urmatoarele alegeri .

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.