BREAKING NEWS/ RESTRUCTURĂRI la Primăria Arad! Zeci de persoane, DISPONIBILIZATE sau MUTATE la alte direcţii şi servicii – UPDATE

BREAKING NEWS/ RESTRUCTURĂRI la Primăria Arad! Zeci de persoane, DISPONIBILIZATE sau MUTATE la alte direcţii şi servicii – UPDATE

Primăria Municipiului Arad se află în plin proces de restructurare de personal, informează surse din cadrul instituţiei.

Potrivit informaţiilor noastre, la Direcţia Venituri urmează să fie restructurate zeci de posturi. De asemenea, la Poliţia Locală (care va deveni direcție), urmează să fie restructurate aproximativ 15 posturi.

Măsura ar fi fost impusă de la biroul nr. 1 din Primărie, fiind motivată de faptul că Direcţia Venituri a Municipalităţii are cea mai stufoasă organigramă din ţară. În plus, o parte din angajaţii respectivei direcţii i-ar fi intentat proces primarului Gheorghe Falcă, pentru (ne)acordarea unor drepturi băneşti.

Sursele noastre indică faptul că pentru cei cărora li se restructurează posturile se încearcă găsirea unor noi locuri de muncă, în alte direcţii şi servicii ale Primăriei Municipiului Arad.

Poziţia oficială a Primăriei Municipiului Arad

„În conformitate cu nouă lege a salarizării, primarul municipiului Arad va propune Consiliului Local o nouă structură a organigramei. Aceasta va trebui mai întâi să primească avizul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici. Numai după aceea va fi supusă votului în consiliu şi se va putea prezenta public”, a precizat Raluca Cotrău, purtător de cuvânt al Primăriei Municipiului Arad, pentru NewsAr.ro.

  1. „angajaţii respectivei Direcţii i-ar fi intentat proces primarului Gheorghe Falcă, pentru acordarea unor drepturi băneşti.”
    Si-atunci i-a condamnat pe toti la moarte…

    Raspunde
  2. trebuie disponibilizati fiindca sunt multi si nu redistibuiti ar trebui evaluat intreg personalu

    Raspunde
  3. ar trebui evaluat inclusiv primarul sa vedem daca trece testul…. :))

    Raspunde
  4. Giani, inca tai si spanzuri in sedintele publicului ascunse? Mai un pic, pana 007 se debaraseaza cu totul de tine. Mai un pic.

    Raspunde
  5. Mai dati afara din ei ca jumatate fac doar act de prezenta !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.