Ce se întâmplă cu zeci de kilometri de rețea de gaz în municipiul și județul Arad. Anunțul companiei Delgaz Grid

Ce se întâmplă cu zeci de kilometri de rețea de gaz în municipiul și județul Arad. Anunțul companiei Delgaz Grid

Compania Delgaz Grid va demara anul acesta lucrări de modernizare a zeci de kilometri de conducte şi branşamente în municipiul și județul Arad.

Delgaz Grid a înlocuit, anul trecut, circa 13 kilometri de conducte de gaze naturale în municipiul Arad iar pentru anul în curs sunt preconizate investiţii de peste 10 milioane de lei în modernizarea reţelei de gaze naturale din judeţ

Compania de distribuţie de gaze naturale şi electricitate a Grupului E.ON în România a investit peste 4,2 milioane de lei pentru modernizarea a circa 13 kilometri de conducte şi branşamente de gaze naturale în municipiul Arad.  Investiţiile s-au desfăşurat pe 10 străzi din municipiu, respectiv, Ep. Roman Ciorogariu, Ilie Măduţă, Locotenent Major Duma, Pavel Alaszu, Imaşului, Abrud, Prieteniei, Simion Bărnuţiu şi Splaiul General Gheorghe Magheru. „Clienţii sunt prioritatea noastră şi ei sunt cei care vor beneficia de efectele modernizării infrastructurii de distribuţie. Investim an de an sume importante, iar reuşita noastră înseamnă să avem tot mai mulţi clienţi care se bucură de confortul dat de gazele naturale sau electricitate asigurate la parametri superiori de calitate. Vom continua să investim masiv chiar dacă uneori aceasta poate însemna şi oarecare inconveniente pentru cetăţeni, însă important este că în urma acestor lucrări se obţine siguranţă şi confort”, declară Csulak Ferenc, directorul general Delgaz Grid.

Pentru anul în curs, compania Delgaz Grid va demara lucrări de modernizare a unui număr semnificativ de conducte şi branşamente, circa 51 kilometri din municipiul Arad şi aproape 3 kilometri, chiar la limita de frontieră, în localitatea Nădlac. Cei 51 km urmează să fie puşi în funcţiune în acest an şi pe parcursul anului 2019.

Valoarea estimată a investiţiilor din acest an este de circa 10,4 milioane de lei, de 2,5 ori mai mare decât în anul precedent.

Foto: Arhiva

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.