Retragerea militarilor români din Afganistan s-a transformat într-o BĂTAIE DE JOC!

Retragerea militarilor români din Afganistan s-a transformat într-o BĂTAIE DE JOC!

Retragerea militarilor români din Afganistan s-a transformat într-o adevărată bătaie de joc. Zborurile spre ţară au fost decalate zile în şir iar soldaţii au fost înghesuiţi în avioane, fără bagaje, relatează Realitatea TV.

Militarii au trimis o scrisoare către postul de televiziune, în care au acuzat tratamentul umilitor.

„Au fost decalate toate zborurile cu patru zile şi suntem înghesuiţi câte 75 într-un avion care are o capacitate mult mai mică. Au fost improvizate scaune în zona unde de obicei sunt încărcate bagajele. Din această cauză nu avem voie decât cu un bagaj de mână”, au reclamat militarii Batalionului 20 Infanterie „Scorpionii Negri”, într-o scrisoare transmisă Realitatea TV, în care precizează că oficialii statului român s-au interesat de ei doar când a dorit să-şi facă imagine.

„Pentru că trebuie să ajungem acasă, cu toţii, până pe 18 iulie, şi ne-a fost pusă la dispoziţie o singură aeronavă, suntem înghesuiţi ca nişte animale. Aşa suntem trataţi, acum, la final de misiune. Oameni din Guvernul României au venit aici, ne-au lăudat şi apoi nu i-a mai interesat de soarta noastră”, conchid Scorpionii Negri, făcând aluzie la recenta vizită în Afganistan a premierului Victor Ponta şi a miniştrilor Apărării şi Internelor.

Ministerul Apărării nu a răspuns, încă, solicitării Realitatea TV de a exprima un punct de vedere cu privire la reclamaţiile militarilor din Afganistan.

Sursa: Realitatea TV

  1. e revoltator ca dupa ce si-au riscat viata sa fie tratati astfel

    Raspunde
  2. Penibili sunt ei. Sunt niste mercenari platiti. Sa nu trimita scrisori la televiziuni. Va puteti inchipui puscasii marini americani comentant la ziarele din State ca nu le place nu stiu ce?!

    Raspunde
  3. nu lea obligat nici dracu sa mearga acolo,pt. a ucide,din banii nostrii

    Raspunde
  4. ce pula mea sunteti cumva voluntari…
    cu bani ….

    Raspunde
  5. La ce va trebuie bagaje de cala? Sunteti mercenari… plangeti ca niste pitipoance la menstruatie… la munca daca nu va place tratamentul!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.