Revista ALTFEL, la aniversarea primului an în Arad! Un eveniment deosebit, prezentat de Cosmina Păsărin (FOTO)

Revista ALTFEL, la aniversarea primului an în Arad! Un eveniment deosebit, prezentat de Cosmina Păsărin (FOTO)

Revista „Altfel” a împlinit un an de când le oferă arădenilor articole interesante de lifestyle, călătorii, modă și multe altele. „Altfel” a fost inițial lansată în Timișoara, iar acum a ajuns la prima aniversare și în orașul nostru.

Evenimentul a fost marcat cu o petrecere frumoasă și elegantă, prezentată de Cosmina Păsărin, la care au participat redactorul șef Altfel Arad, Cristina Sabău, și toți colaboratorii revistei. Acesta a avut loc la Hotelul Ibis Styles Arad.

Atmosfera a fost întreținută de către DJ Sebuh și DJ Ninho, iar invitații s-au bucurat de o seară „condimentată cu muzică bună, un show de modă inedit, dans și oameni frumoși”, adică exact cum le promiteau organizatorii.

Punctul culminant al serii a fost, într-adevăr, prezentarea de modă inedită, când cei prezenți au putut admira de aproape creațiile vestimentare ale unor designeri arădeni precum Arina Varga, Vali Cioban și nu numai.

În concluzie, a fost un eveniment deosebit, un eveniment „altfel”, la care toată lumea s-a simțit foarte bine și a plecat acasă și cu o nouă ediție a revistei.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.