REVOLTĂ la Yazaki: „Vom ieși în stradă și vom spune tot ce știm!” Ce spun angajații din Arad?

REVOLTĂ la Yazaki: „Vom ieși în stradă și vom spune tot ce știm!” Ce spun angajații din Arad?

Informații uluitoare din curtea Yazaki: Angajații sunt hotărâți intre în grevă și să iasă în stradă, nemulțumiți că asupra lor s-ar face presiuni pentru a ieși la protestele antiguvernamentale.

„Suntem ameninţaţi că dacă nu ieşim să strigăm împotriva lui Dragnea şi împotriva guvernului vom fi penalizaţi şi mai rău şi unii dintre noi vor fi daţi afară. Şefii sunt nemulţumiţi că trebuie să plătească taxe mai mari la stat şi se gândesc să reducă din personal că să îşi protejeze ei profiturile. Vă spun că nu numai la noi se întâmplă asta. Am prieteni care lucrează în firme mari care mi-au spus că şi la ei se fac presiuni. Chiar aşa am ajuns bătaia de joc a unora care şi-au umplut buzunarele de bani şi acum nu vor să contribuie la buget? Noi la Yazaki ne pregătim de grevă şi conducerea a aflat acest lucru şi probabil încearcă să ne potolească prin ameninţări de genul acesta. Va ieşi urât, vom ieşi în stradă şi vom spune tot ce ştim. Vă rugăm să ne ajutaţi să ne facem auziţi”, este o parte din mesajul unui grup de angajați din Ploiești, dat publicității de ph-online.ro.

Nu știm ca angajații fabricii Yazaki de la Arad să aibă parte de asemenea amenințări, dar dacă au îi invităm să le facă publice prin intermediul nostru.

Citește și:

Mărturii din INFERNUL YAZAKI. Ce părere au ANGAJAŢII din Arad

  1. Și oare și voi sunteți de rangul ph-online ?
    🙂

    Raspunde
  2. la Arad nu le cerem sa merga la miting. doar sa vina la serviciu si sa fie seriosi. atunci castiga si bine si toata lumea e multumita

    Raspunde
  3. CetateanulTurmentat 3 februarie, 2017, 9:43 pm

    Sunteti aberanti, stimabililor din redactie.

    Pai daca un cal alb da cu copita intr-o poarta, toti caii albi dau cu copitele intr-o alta poarta?

    Hai dom’le sa fim seriosi. Articol scris pentru instigare si manipulare.

    Rusinica!

    Raspunde
  4. Newsar un site mizerabil..

    Raspunde
    • Da, stiu si eu asta si mai mult de atat, o gaina a fatat un pui viu. Mai stiu si ca femeia cu mustata este insarcinata cu piticul porno.
      Ai spus newsari ? Cred ca ai vrut sa spui gaozari.
      Bai frate, este bezna mintii aici !

      Raspunde
  5. Nesimtiti care tarasc numele Yazaki in mocirila. Niste nesimtiti. Yazaki niciodata nu a impus nimic nimanui si nu este implicata politic. Te rog sa parasesti aceasta compaie, mincinosule!!!!

    Raspunde
  6. Asta vine cam asa:
    Exista un site de rahat, cu stiri de rahat. Invitam redactia Newsar sa ne comunice daca si ei sunt de rahat.

    Raspunde
  7. Voi astia care sunteti nemultumiti de YRL, ia dato-va demisia cu totii sa se mute la Arad. Aici, la YCT e foarte bine si frumos.
    Eu cred ca sinteti niste puturosi jegosi!

    Raspunde
  8. adevarul e ca se munceste pe rupte si sunt reguli foarte stricte. nu stiu daca e uman sa lucram asa

    Raspunde
  9. Aiurea !! Manipulare jalnica !

    Raspunde
  10. Da sunt reguli stricte pentru ca asa e la patron. daca nu-ti convine du-te la stat sa castigi pe jumatate si atunci poti sta sa tragi chiulu

    Raspunde
    • Foarte urat din partea patronului .si sigur este suparat pe minimul de 1450 di febr. si pe impozitul pe profit.s-au invatat sa munciasca ramanul pe putin si la stat nimic tot profitul in alta parte si noi romanii…ciuciu ca asa ne trebuie daca stam la manipulare.

      Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.