REVOLTĂ pe Facebook după un ACCIDENT ÎNGROZITOR (VEZI FOTO!) petrecut pe PISTA PENTRU BICICLETE

REVOLTĂ pe Facebook după un ACCIDENT ÎNGROZITOR (VEZI FOTO!) petrecut pe PISTA PENTRU BICICLETE

Imaginile cu un bărbat care a avut nevoie de intervenția medicilor și a fost luat cu ambulanța și transportat la spital pentru că a căzut cu bicicleta pe pistă, sub podul Traian, i-au revoltat pe arădeni.

Postate de Adrian Păscuțiu, fotografiile cu bărbatul rănit i-au revoltat pe arădeni, care au acuzat administrația locală și pe constructorul pistelor pentru calitatea îndoielnică a acestora.

Păscuțiu susține că nu este singurul accident petrecut pe pistele pentru biciclete la care a fost martor.

„Atenţie la pista de biciclete!!! Pericol de accidente. Vă postez câteva poze făcute de mine sub podul Traian unde am fost matorul a 3 accidente în lanţ dintre care unul foarte grav, accidente datorate calităţii pistelor de biciclete făcute de un incompetent care încă ne conduce, un fel cancer negru de care nu mai ştim cum să ne scăpăm, un animal turbat căruia nu îi mai pasă de arădeni s.a.m.d.
Ps: Ar fi minunat de ştiut dacă sunt recepţionate lucrările în stadiul în care se afla şi dacă nu, de ce sunt date în folosinţă?????”, a spus Adrian Păscuțiu.

  1. Adrian Pascutiu ala ati uitat sa spuneti ca e consilier local PSD la Vladimirescu, nu? :))))

    Raspunde
  2. ce are una cu alta? a spus-o in calitate de cetatean. sau consilierii PSD nu sunt si ei cetateni? numai aia de la PDL sunt?

    Raspunde
  3. Da dar vin alegerile .Comunisti trebuie sa actioneze

    Raspunde
  4. Pentru multa vreme in urechile romanilor au rasunat cuvintele „incompetenta ucide”. Din nefericire incompetenta celor care ne administreaza orasul aduc aceste cuvinte mai aproape de orasul nostru.

    Raspunde
  5. Da? Si daca nu era pista si cadea tot asa se punea problema. Trebuie sa va bucurati ca este ceva facut. Ca nu este foarte bine facut, faceti voi cei care comentati mia mult, imbunatatiti ceea ce exista. La lucrul gata facut toata lumea stie sa comenteze. Puneti mana, faceti ceva si apoi comentati.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.