Revoltător! Aparat de taxare a locurilor de parcare, VANDALIZAT în Piața Avram Iancu (GALERIE FOTO)

Revoltător! Aparat de taxare a locurilor de parcare, VANDALIZAT în Piața Avram Iancu (GALERIE FOTO)

Un aparat de taxare a locurilor de parcare a fost distrus de persoane necunoscute.

Parcările din municipiul Arad pot fi utilizate contra cost prin plata anticipată a taxei de utilizare a parcărilor, abonamentului sau a rezervării conform Regulamentului de organizare şi funcţionare a sistemului de parcare cu plată în municipiul Arad, precum şi facilităţile şi gratuităţile în zonele de parcare.

În prezent, la Arad, serviciul de parcare este administrat de către SC Recons SA., societate a cărei Consiliul Local Municipal este acţionar majoritar.

Operatorii de întreținere a aparatelor de taxare a locurilor de parcare le-au luat la rând, astăzi, în jurul orei 9, pentru a modifica cota TVA la 19%, constatând că aparatul din Piața Avram Iancu a fost vandalizat. Făptașul nu a fost găsit.

Aparatul spart va fi repus în funcțiune în cursul zilei de astăzi.

  1. ar trebui sparte toate de capul primarului

    Raspunde
  2. „Revoltator” este faptul ca inca nu au fost duse toate la fier vechi, acolo este locul lor, pe langa ca avem cele mai mari impozite din tara, mai taxa de parcare pe domeniul public ne mai lipsea .

    Raspunde
    • si tot „Revoltator” este ca doar prostii platesc parcarea, „smecherii” nu ocupa locuri de parcare, ei stationeaza pe banda de circulatie sau pe trotura, ori pe trecere de pietoni…. Nimeni nu le face nimic!

      Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.