REVOLTĂTOR! La 79 de ani, dat afară din locuinţă pentru că a cerut să i se facă un contract de închiriere

REVOLTĂTOR! La 79 de ani, dat afară din locuinţă pentru că a cerut să i se facă un contract de închiriere

Un bărbat de aproape 80 de ani a fost dat afară din locuinţa în care stătea cu chirie pentru că a îndrăznit să-i ceară proprietarului să încheie un contract de închiriere.

Bătrânelul, în vârstă de 79 de ani, stă acum cu toate lucrurile pe stradă, în faţa blocului nr. 9 de pe strada Fluturilor, nr. 10, în zona Fortuna.

Cazul său a fost prezentat pe Facebook şi constituie un veritabil strigăt de ajutor pentru serviciile specializate ale municipalităţii în primul rând, dar şi pentru alţi arădeni care pot şi doresc să-l ajute.

În aceeaşi măsură, ar trebui să se sesizeze şi autorităţile şi să-l ia la purecat pe proprietarul care până acum a încasat la negru banii de chirie de la cel pe care l-a dat afară.

De o săptămână, un bătrânel își face veacul cu toate lucrurile lui pe banca din fata blocului indurand ploaie, căldură…

Publicată de Mnerie Daniel pe 9 Iunie 2018

 

  1. Chiar nu se poate face nimic împotriva acestui fenomen al închirierilor fără contract? Este o formă clară de evaziune și de îmbogățire ilegală. Unii au zeci de spații pe care le închiriază la negru, neplătind impozit și sfidând legea. Exemplu: în blocul U9 de pe Cocorilor un cetățean deține mai multe garsoniere, pe care le închiriază. Sigur n-are niciun contract, deoarece chiriașii se schimbă frecvent.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.