REVOLUȚIE la Spitalul Județean! Părinții NEMULȚUMIȚI ies în stradă

REVOLUȚIE la Spitalul Județean! Părinții NEMULȚUMIȚI ies în stradă

Părinții ai căror copii au avut de suferit de pe urma „tratamentelor inumane” din Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad vor protesta marți, 7 martie 2017, între orele 17,30 și 18,30, în fața unității medicale.

Aceștia au creat, în acest sens, și un eveniment pe Facebook, însoțit de un mesaj emoționant și mobilizator.

„MAINE IN DATA DE 7 03.2017 NE INTALNIM IN FATA SPITALULUI JUDETEAN ARAD PENRU A INCEPE O SCHIMBARE IN CEEA CE PRIVESTE SPITALELE DE PEDIATRIE DIN ARAD. CU TOTII STIM CA SITUATIA ESTE GRAVA, CA SUNT CONDITII DE EVUL MEDIU DATORITA CARORA COPII NOSTRII SE EXTERNEAZA MAI BOLNAVI DECAT S-AU INTERNAT SI CU TOATE ASTEA DAM VINA PE SISTEM SI NE SIMTIM NEPUTINCIOSI.
DE ASTAZI AM SPUS STOP INDIFERENTEI SI NEPUTINTEI SI LA INDEMNUL CRISTINEI RUSU CARE A TRECUT PRINTR-UN EVENIMENT TRAUMATIZANT CU FETITA EI IN SPITALUL DE PEDIATRIE BOLI INFECTIOASE SI LA INCURAJARILE SUTELOR DE ALTI PARINTI CARE AU TRAIT EXPERIENTE SIMILARE VREM SA SCHIMBAM FELUL IN CARE SUNT TRATATI COPII NOSTRII.
VREM DEMNITATE, CONDITII DECENTE, ACT MEDICAL DE CALITATE!
VA ASTEPTAM IN NUMAR CAT MAI MARE PE TOTI, PARINTI, BUNICI, TOTI CEI CARE CREDETI CA E TIMPUL CA AI NOSTRII COPII SA FIE TRATATI ASA CUM MERITA.. MULTUMIM PENTRU SUSTINERE. IMPREUNA PUTEM SCHIMBA !”, este mesajul postat pe Facebook.

Reacţia CJA

De remarcat, că preşedintele Consiliului Judeţean Arad, Iustin Cionca, a fost sesizat, într-o scrisoare deschisă transmisă prin intermediul reţelelor sociale şi preluată de mass-media, cu privire la o reclamaţie vizând Secţia Infecţioase a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

În cadrul şedinţei operative de luni dimineaţa, de la Consiliul Judeţean, Iustin Cionca a dispus verificarea sesizării de către aparatul de specialitate din cadrul Serviciului de Management al Spitalelor. Şeful serviciului, dl. Mihai Şeran, a fost mandatat să contacteze părţile implicate. Dacă sesizarea se confirmă, Consiliul Judeţean va solicita Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Arad luarea măsurilor disciplinare care se impun.

„Facem precizarea că instituţia noastră asigură finanţarea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, nu şi managementul instituţiei respective, care revine exclusiv echipei manageriale desemnate. Consiliul Judeţean alocă fondurile către Spital conform solicitărilor, dar gestionarea resurselor financiare şi umane revine exclusiv managerilor SCJU Arad. Le solicităm, şi pe această cale, angajaţilor Spitalului, să manifeste respect faţă de drepturile şi demnitatea pacienţilor şi aparţinătorilor acestora, asigurând un act medical de calitate şi raportându-se cu empatie faţă de beneficiarii serviciilor medicale”, se arată într-un comunicat de presă al CJA.

  1. sunt curioasa cati parinti o sa vina. aradenii sunt fricosi

    Raspunde
  2. de ce sa le fie frica?? nu mai vorbi prostii

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.