Robert Mureşan a cucerit titlul de Campion European BMU la clasa SuperBike (GALERIE FOTO)

Robert Mureşan a cucerit titlul de Campion European BMU la clasa SuperBike (GALERIE FOTO)

Robert Mureşan a făcut o cursă senzațională pe ploaie în etapa a 9-a Campionatului Național de Motociclism Viteză desfășurată pe Circuitul Serres din Grecia.

Cu un start precaut și retrogradat până pe poziția a cincea, Robert a pregătit excelent cursa tactic, a încălzit pneurile foarte bine în primele tururi după care a trecut la atac și numai în decursul a 2 tururi a depășit fără drept de replică pe Dimitar Mitov, Catalin Cazacu și Angel Karanyotov, un alt mare campion bulgar.

Robert Mureşan a terminat cele 14 tururi la peste 11 secunde de locul 2.

Cursa de sâmbătă i-a adus arădeanului titlul de Campion European BMU la clasa SuperBike, titlul de Campion Național al României SuperBike 2017, al 5-lea titlu consecutiv, precum și titlul de Vicecampion al Campionatului Național al Bulgariei.

Robert Mureşan a stabilit și recordul de circuit pe ploaie contribuind din plin la Trofeul pe Națiuni unde România a ocupat prima poziție.

De remarcat, că la clasa SuperSport Ionel Pascota a câștigat detașat cursa etapei și ia avantaj în clasamentul Campionatului European BMU, la un pas de câștigarea titlului.

Trifan Iulian-Ciprian, care a plecat de pe locul 13 din grila de start, a făcut spectacol în pofida faptului că a fost la prima sa participare la curse, acesta ajungând pe locul al doilea al Campionatului European.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.