ROMÂNCA UCISĂ de fiul ei, în Italia, ŞI-A PREVESTIT FINALUL: ULTIMUL ei mesaj postat pe Facebook este SFÂŞIETOR!

ROMÂNCA UCISĂ de fiul ei, în Italia, ŞI-A PREVESTIT FINALUL: ULTIMUL ei mesaj postat pe Facebook este SFÂŞIETOR!

Tânărul care şi-a ucis mama şi sora de 11 ani, în Italia, a fost arestat şi riscă închisoare pe viaţă.

Bărbatul a recunoscut totul în faţa carabinierilor. Extrem de lucid şi cu sânge rece, tânărul de 22 de ani le-a arătat anchetatorilor şi locul unde a aruncat cadavrele: un râu de lângă Verona.

Scafandrii militari au găsit duminică dimineaţa sacii în care se aflau corpurile neînsufleţite ale Mirelei Bălan şi fiicei sale – Elena Larisa.

Dubla crimă a avut loc pe data de 13 februarie. Cu puţin timp înainte, Mirela Bălan postase pe Facebook ultimul său mesaj, care pare că prevestea tragedia: „Cei care ar trebui să îţi fie aproape sunt cei care te rănesc cel mai mult”.

La audieri, tânărul care şi-a ucis mama şi sora cu o cruzime greu de imaginat, le-a mărturisit carabinierilor că iniţial conflictul a izbucnit între el şi mama sa, care disperată că fiul ei nu voia să muncească, l-a ameninţat că-l va da afară din casă.

Tânărul s-a înfuriat şi a omorât-o. Sora lui a auzit zgomote şi a urcat în cameră să vadă ce se întâmplă. În acel moment, bărbatul a ucis-o şi pe ea.

Apoi, criminalul a încercat să scape de cadavre aruncându-le într-un râu în apropiere de Verona.

Ca i se piardă urma, băiatul a venit în România, dar, cuprins de remuşcări, s-a întors în Italia şi s-a predat.

Românca îngrijea un bătrân din Italia de mai mulţi ani. Îşi luase cu ea şi fetiţa, sperând că-i va oferi o viaţă mai bună.

Foto: today.it

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.