ROMÂNIA prezentă la TÂRGUL DE TURISM  „Utazas´2017″ din BUDAPESTA

ROMÂNIA prezentă la TÂRGUL DE TURISM  „Utazas´2017″ din BUDAPESTA

În perioada 2-5 martie 2017, Ministerul Turismului va participa cu un stand naţional de 120 m² la târgul de turism „Utazas´2017″ din Budapesta, cea mai importantă manifestare de acest gen din Ungaria.

În standul României vor fi prezenţi 32 de expozanţi reprezentând agenţii de incoming, destinaţii turistice şi prestatori de servicii turistice, Consilii Județene și Primării.

Regiune parteneră în standul României, în acest an, va fi Bihorul, care se va prezenta cu oferta sa turistică, cu meşteri populari (ţesător covoraşe şi împletitor nuiele) şi produse gastronomice tradiţionale. În premieră, la standul României de la Budapesta îşi va prezenta oferta turistică și Bucovina, care va promova frumusețea tradițiilor și meșteșugurilor zonei, aducând acolo un încondeietor de ouă de Paşti. Turismul de sănătate va fi reprezentat de către staţiunea Borsec. De asemenea, turiștilor unguri li se vor prezenta atracțiile Deltei Dunării și Litoralului românesc. O atenţie deosebită va fi acordată promovării ofertei de turism activ şi rural”, au declarat reprezentanții Ministerului Turismului într-un comunicat de presă.

Pe durata târgului, la standul organizat de Ministerul Turismului vor fi organizate zilnic degustări de vinuri româneşti.
Joi, 02.02.2017, între orele 13.00-14.30, se va organiza în stand un cocktail destinat specialiştilor şi presei din Ungaria.
Pe durata târgului, în cadrul standului României, se vor organiza câteva acţiuni de prezentare a unor oferte nou-lansate pe piaţa din Ungaria.
Târgul de turism „Utazas´2017” se va desfăşura în Complexul expoziţional (Messegelände) Prater, iar standul României va fi amplasat în hala A, Stand A0505.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.