Rubrică culinară de week-end: Ciorbă țărănească

Rubrică culinară de week-end: Ciorbă țărănească

Ingrediente: 1 ceapă mare, 2 morcovi, o varză mică verde, ½ cartofi albi, 300 gr smantană, borș lichid, leuștean verde, 1 ligură vegeta, sare, piper, ulei.

Mod de preparare: Ceapa și morcovii se taie mărunt și se pun la călit în ulei  după care se pune varza tăiată feliuțe. Se adaugă apă fierbinte,  vegeta, sare și piper după gust și se lasă la foc mediu 20 de minute. Se pun cartofii tăiați cuburi la fiert pentru încă 15 minute. Smantana se amesteca cu zeama pană se omogenizeaza și se toarnă în conținutul ciorbei pentru 3 minute. La sfarșit se adugă borșul și leușteanul. După 2 minute se ia de pe foc.

Se servește cu ardei iute murat sau verde.

Poftă Bună!

Bucătar: Rebeca (casnică)

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.