Rusia AMENINŢĂ România! „Vă vom explica în curând totul, cine sunteţi şi ce credem despre voi”

Rusia AMENINŢĂ România! „Vă vom explica în curând totul, cine sunteţi şi ce credem despre voi”

După ce avionului cu care vicepremierul rus Dmitri Rogozin a făcut o deplasare în zona transnistreană i s-a refuzat survolul spaţiului teritorial românesc, înaltul demnitar rus a transmis un mesaj de ameninţare românilor, prin intermediul Twitter.

„Da, domnilor români, vă vom explica în curând totul, cine sunteţi şi ce credem despre voi”, a afirmat Dmitri Rogozin, vicepremierul unei ţări care a refuzat să retrocedeze Tezaurul României.

Rogozin aprecizat că a ajuns, totuşi, la Moscova, după ce avionul i-a fost întors din drum de ucraineni: „Industria apărării are propriile trasee. Am ajuns la Moscova. Iar junta (de la Kiev) a rămas în urmă”.

Rogozin a acuzat România că nu i-a permite să treacă prin spaţiul aerian, la cererea SUA

„La solicitarea Statelor Unite, România şi-a închis spaţiul aerian pentru avionul meu. Ucraina nu-mi permite să trec”, afirma vicepremierul rus într-un mesaj postat sâmbătă la prânz pe Twitter, din Transnistria, citat de agenţia Itar-Tass.

Vicepremierul a acuzat probleme cu transportul şi joi, la sosirea în regiunea transnistreană.

Foto: Realitatea TV

  1. Ne punem si noi rau cu vecinii! Ma pis pe ei de americani si pe viza lor !

    Raspunde
  2. orice dar numai sa nu mai aud de rusi!! sunt gata sa/mi apar glia!

    Raspunde
  3. Rusii nu sunt aia de acum 40 de ani

    Raspunde
  4. sa mori ptr ceva ce nu exista?NU MERITA!romania e moarta odata cu CEAUSESCU.

    Raspunde
  5. Este adevărat ca nu mai avem cauze nobile de a ne apara Țara. Ar însemna să-impunem la adăpost pe paraziții de parlamentari. România este o Tara slăbită destabilizata la un pas de colaps.va spun sincer ca Rusii ne-ar ocupa în maxim 48de ore.dela est la vest. Dar mi-aș apara familia și drepturile noastre. Dar nu pe gândacii din guvernare.

    Raspunde
  6. America o sa bage rom in război si din cauza Americi România v-a suferi americani vor pleca si o sa râdă ca de fiecare dată nimeni nu vede ca America incepe toate problemele si dupaia dau vina pe alții. ….

    Raspunde
  7. Haideti fratilor sa ne aparam tara ,caci ea ne-a oferit mereu un servici si casa .din cauza asta sunt plecat din tara de mic ,copil.nenorocitii

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.