EDU2JOB, sub papucul prezidenţial al PMP!

EDU2JOB, sub papucul prezidenţial al PMP!

Vizita lui Traian Băsescu la Arad ne-a demonstrat, din nou, perversitatea oamenilor politici, care ne-au arătat, fără pic de jenă, cum un târg (internaţional) de locuri de muncă (EDU2JOB) se poate transforma din momentul în care a fost oficializat faptul că, în cadrul acestuia se va desfăşura o conferinţă sub patronajul Fundaţiei Mişcarea Populară. Cel puţin aşa zice gura lumii cea slobodă, de această dată bazându-se pe părerile celor păcăliţi să fie prezenţi la eveniment.

Ceea ce părea, la un moment dat, un lucru cât se poate de serios, s-a dovedit o mascaradă electorală cu Băsescu, Udrea, Boc, Falcă etc.

Foto: StareaNatiunii.com

  1. Asa se intampla cand seful Camerei de Comert este un politician. Daca Base si Falca erau pe aceeasi lungime de unda la alegerile europene (Falca deocamdata umbla prin tot judetul ca presedinte PDL Arad) ar fi fost o actiune mai mare si mai gretoasa.

    Raspunde
  2. gretoasa a fost oricum! DEMISIA!!!

    Raspunde
  3. Mai penal e si faptul ca toata mascarada de prost gust, e facuta pe bani publici si implicand institutii ale statului care „nu au voie sa faca politica”.
    RUSINE !!!

    Raspunde
  4. Acţiunea de ieri este consecinţa ,,Loviturii de Stat,, de la Camera de comerţ, dată de Gheorghe Seculici cu ceva vreme în urmă, speculată prompt de cel care este încă preşedintele României, Traian-Nana Băsescu. Scîrbos şi greţos.Se politizează totul în România de azi.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.