RUŞINOS! „Bătrâna Doamnă” a încheiat TURUL în zona RETROGRADĂRII în Liga a III-a. Cine sunt VINOVAŢII?

RUŞINOS! „Bătrâna Doamnă” a încheiat TURUL în zona RETROGRADĂRII în Liga a III-a. Cine sunt VINOVAŢII?

UTA a pierdut şi cu FC Argeş pe teren propriu şi nu mai există nici o scuză din partea tuturor celor implicaţi la echipa fanion a Aradului.

Ne referim aici la conducătorii clubului şi ai oraşului (ultimii supăraţi ca văcarii pe sat pentru că nu sunt iubiţi de suporteri!) şi continuând cu jucătorii (nu toţi!) care nu se respectă nici măcar pe ei având în vedere prestaţiile dintr-un tur lung cât un campionat.

Conducătorii clubului se fac vinovaţi pentru că au permis schimbarea aproape în întregime a unei echipe care doi ani la rând a ajuns la barajul de promovare iar cei ai oraşului pentru că nu oferă un minim de condiţii celei mai titrate echipe de fotbal din provincie. Stadioanele Aradului au fost distruse unul după altul, administraţia Falcă nereuşind (neputinţă sau rea intenţie!?) să construiască altele în loc. Lucrările de la stadionul „Motorul” par să dureze la nesfârşit, ca să nu mai vorbim de cele de la „Francisc Neuman” (cu o capacitate mai mică decât vechiul stadion), care evoluează mai greu, cu mult mai greu decât în anii 40! De altfel, UTA a fost pusă uneori în situaţia de a nu avea nici măcar unde să se antreneze!

În fine, despre jucătorii blazaţi şi expiraţi aduşi în vară nu are rost să discutăm prea multe, pentru că pătimaşii suporteri ai UTA-ei i-au văzut la „lucru”. Sau, la figuraţie, mai exact. Excepţiile Florea sau Păcurar vin doar să confirme cele afirmate.

Nu în ultimul rând, antrenorii au partea lor de vină, ţinând pe bancă jucători care poate ar aduce un plus echipei dacă ar fi folosiţi constant (Asani, Boakai, Păcurar ne vin acum în minte, dar cu siguranţă mai sunt şi alţii).

Să sperăm ca măcar în iarnă lucrurile să intre pe făgaşul normal, pentru că este cât se poate de clar că aşa nu se mai poate continua.

În urma ultimei etape a turului UTA ocupă locul al 12-lea în clasament, la trei puncte de primul loc retrogradabil în Liga a III-a.

  1. in primul rand vinovati sunt jucatorii ca ei au jucat!! 🙁

    Raspunde
  2. vinovati sunt politicenii si Meszar ca e la cheremul lui Falca!! Suporterii ar trebui sa retraga palmaresul de la o echipa in care este implicata gasca lui Falca = cancerul Aradului pe termen lung!!!!!!

    Raspunde
  3. Pe teren nu joaca politicienii.Ei trbuie sa asigure cadrul organizatoric,infrastructura ,finantarea in cdrul legal.
    Mi-e urat de politicieni ,dar nu au jucat Falca,Cionca ,Bibart,Lupas,Ispravnic,Bodnar,etc

    Raspunde
  4. Dle Grigore, imi pare rau sa va dezamagesc dar politicienii au cea mai mare vina. Ce au facut pt UTA in afara de niste bani dati din bugetul nostru al tuturor? Echipa asta nu are stadion. Aradul nu mai are stadioane. Deci despre ce vorbim? Politicienii care au pus mana si pe UTA acum prin asociatia aia Batrana Doamna sunt principalii vinovati!! Se implica numai pt imagine iar cand ii injura lumea ca sunt diletanti se razbuna pe echipa! deci demisa Falca-Mezsar!!!!

    Raspunde
  5. DAR TU DANU DE CE NU ITI DAI DEMISIA!??! DIN FUNCTIA DE SUPORTER?!?! SPER CA NU TOTI SUPORTERI GÂNDESC CA TINE DECI DEMISIA!!! SUPORTERILOR CARE ACUM DOUA LUNI VROIAU DOAR ANTRENOR ARADEAN SA FIE UTIST SI ACUM IL INJURĂ PE TODEA SI BOTIȘ ASA CĂ SI SUPORTERI SUNT VINOVATI LA CE SE ÎNTÂMPLĂ!!!

    Raspunde
  6. Doamna draga nu am zis nimic de Todea si de Botis desi au si ei limitele lor. dar pestele de la cap se impute iar capul e de fapt bicefal Falca-Mezsar. pest6ele UTA BD mai are si ceva scafarlii gen Mosneag sau Varga Glad dar conteaza prea putin. Putoarea e de la virf!! Si pute tot mai tare a divizia C. Doamne fereste!!!!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.