S-a îmbătat la o petrecere și A FĂCUT SEX. Când s-a trezit, și-a dat seama cu cine… Toată lumea a fost ȘOCATĂ!

S-a îmbătat la o petrecere și A FĂCUT SEX. Când s-a trezit, și-a dat seama cu cine…  Toată lumea a fost ȘOCATĂ!

A acceptat invitația la o petrecere în familie, fără să-i treacă măcar o secundă prin cap ce consecințe va avea seara respectivă.

O femeie de 29 de ani din Anglia a apelat la ajutorul unui psiholog după ce a realizat ce făcuse în casa socrilor ei. Femeia a mers împreună cu soțul ei la petrecere pentru a sărbători ziua de naștere a nepoatei lor, iar acolo lucrurile s-au cam încins.

La o bucată de noapte soțul ei a mers la culcare, însă, femeia a continuat să stea la povești cu cumnatul ei, venit acasă din Arabia Saudită. După ce au băut foarte mult, ea a decis să se retragă în dormitor alături de soțul ei. Au făcut dragoste, iar după câteva ore când s-a trezit să bea apă și a aprins becul a avut parte de șocul vieții ei.

Femeia recunoaște că a greșit dormitorul, iar cel cu care făcuse dragoste era nimeni altul decât cumnatul ei.

„Am plecat imediat în dormitorul meu şi al soţului. El încă dormea, m-am pus în pat, dar mi-am adus aminte că mi-am uitat lenjeria intimă acolo. M-am întors şi cumnatul meu s-a trezit. I-am zis să nu mai spună la nimeni şi mi-a răspuns că nici nu intenţiona să facă asta. A doua zi el s-a întors în Arabia Saudită. Nu ştiu ce să fac, dacă să păstrez secretul sau să îi spun soţului meu”, i-a scris femeia psihologului ei.

Acesta a sfătuit-o că este mai bine ca acea noapte să rămână un secret între ea şi cumnatul ei, pentru a-și salva astfel căsnicia.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.