S-a RUPT LANŢUL de IUBIRE: Mihaela Borcea şi Marian Toader NU MAI SUNT ÎMPREUNĂ

S-a RUPT LANŢUL de IUBIRE: Mihaela Borcea şi Marian Toader NU MAI SUNT ÎMPREUNĂ

Marian Toader, primarul comunei Zăbrani, a confirmat pentru newsar.ro că relaţia de dragoste pe care a avut-o de câţiva ani cu Mihaela Borcea a ajuns la final.

Potrivit lui Marian Toader, relaţia a început să se degradeze începând din luna mai, consumându-şi ultimele momente chiar de sărbători, pe care cei doi nu le-au mai petrecut împreună, aşa cum obişnuiau.

Primarul pune despărţirea pe seama problemelor pe care le are în justiţie, el fiind trimis în judecată într-un dosar instrumentat de DNA (caz în care a fost audiată, la un moment dat, inclusiv Mihaela Borcea!). „După o relaţia de 4 ani şi jumătate, am ajuns acum ca şi doi străini, în mare parte, cred, şi din cauza problemelor pe care le am eu în această perioadă”, a declarat Marian Toader.

Acesta a declarat că, ajungând la necaz, a putut să vadă care sunt oamenii ce i-au rămas aproape. „Întotdeauna, la necaz vezi care sunt oamenii ce ţi-au rămas aproape. Din păcate, Mihaela nu se află printre ei”, a declarat Marian Toader.

 

  1. Si pe cine intereseaza?
    Terminati cu stirile de rahat.. !!
    Jurnalisti de mana a doua….

    Raspunde
  2. Normal. LaBucureşti sentimentele sunt in functie de interese. Halal

    Raspunde
  3. Prietene, ti-e mai bine fara ea. Mihaela este o aventuriera. Crede-ma ca stiu ce vorbesc

    Raspunde
  4. Așa procedează un bărbat adevărat????? Asta este un vagabond de primar care se v a duce la puscarieeeee!!! Un frustrat care nu are scrupuleeee!!!! Un mare nesimtittttt!!!!

    Raspunde
  5. Un mare corupt care nu are de caută printre oamenii de valoareeee!!!!!

    Raspunde
  6. Băi anonymos Se vede că ești un postac pupincurist. Rămâi dreak anonymos (anonymă)!

    Raspunde
  7. Acest domn nu are nimic in cap…..este un benzinar parlit care a vrut sa si facă publicitate pe spatele unei doamne adevarate MIHAELA BORCEA….Mai bine ….acest domn sa si vadă gunoiul din ochi si sa se ducă după prima lui soție care știe el cum este ….. O lesbiana

    Raspunde
  8. Acest om este un dezaxat mintal …. un mitoman. …. un om profitor. …un escroc sentimental. … are toate calitatile unui om de nimic….

    Raspunde
  9. Asta este un curvar ordinar. ….s a dat si la nevasta mea …saptamana trecuta. ..un nesimtit

    Raspunde
  10. Ce drept aveți să-i criticați pe cei doi? Eu personal nu pot decât să-i felicit pt. relația lor lungă și frumoasă. O relație la distanță, care numai cine nu a avut asemenea relație, poate să scrie aici cu atâta răutate. Le doresc să fie tari si să meargă înainte pe drumul lor!

    Raspunde
  11. Când mai vii la mine acasă …….!!!! Te aștept …. La PETROM !!!! Spune ai ca nu ai nimic ptr grasa aia de Mihaela….. Si ca ma iubești pe mine…..

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.