S-a SCHIMBAT locația! Unde vor avea loc spectacolele folclorice şi concertele lui Alex Velea, Horia Brenciu şi Nova Band

S-a SCHIMBAT locația! Unde vor avea loc spectacolele folclorice şi concertele lui Alex Velea, Horia Brenciu şi Nova Band

Ziua Națională a României va fi sărbătorită, la Arad, cu concerte de muzică populară și ușoară în aer liber, manifestările urmând să se desfășoare în centrul orașului.

Organizatorii evenimentului, Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură au anunțat că, spectacolele organiate cu ocazia Zilei Naționale a României vor avea loc în Parcul Mihai Eminescu, pe o scenă special amenajată în cadrul Târgului de Iarnă și nu pe platoul din fața Palatului Administrativ cum fusese anunțat inițial.

Astfel, în 1 Decembrie, când se sărbătorește Ziua Națională a României, pe o scenă din Parcul Eminescu, va avea loc un concert folcloric extraordinar la care au fost invitați să susțină recitaluri artiști din toate regiunile țării: Zorica Savu și Mihaela Petrovici (Banat), Cristina Turcu Preda (Oltenia), Vladuța Lupău (Sălaj – Maramureș), Angelica Flutur (Bucovina), Dinu Iancu Sălăjanu (Transilvania), Irina Loghin (Muntenia).

Alături de aceștia vor urca pe scenă soliști și ansambluri din municipiul și județul Arad, care vor fi acompaniați de orchestra Centrului Municipal de Cultură Arad, condusă de Dudu Blagu Ienășesc.

În 2 decembrie, tot în Parcul Mihai Eminescu, va avea loc un concert de muzică ușoară, care va fi susținut de Nova Band, Alex Velea și Horia Brenciu & HB Orchestra.

Program:

1 Decembrie –

ora 17.00, Parcul Mihai Eminescu, Concert extraordinar de muzică populară

Orchestra Centrului Municipal de Cultură Arad și soliștii:

Valentina și Florin Novac, Irina Iovescu

Zorica Savu (Banat)

Ansamblul Crăișorii Moților din Tisa Nouă

Mihaela Petrovici (Banat)

Adrian Gancea

Cristina Turcu Preda (Oltenia)

Ștefan Muntenaș

Vlăduța Lupău (Sălaj – Maramreș)

Angelica Flutur (Bucovina)

Dinu Iancu Sălăjanu (Transilvania)

Irina Loghin (Muntenia)

2 decembrie

ora 19.00, Parcul Mihai Eminescu

Concert de muzică ușoară cu Nova Band, Alex Velea și Horia Brenciu & HB Orchestra

 

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.