S-a acordat premiile speciale din cadrul competiției „Maratonul, Semimaratonul și Crosul Aradului”

S-a acordat premiile speciale din cadrul competiției „Maratonul, Semimaratonul și Crosul Aradului”

S-au acordat premiile speciale din cadrul evenimentului „Maratonul, Semimaratonul și Crosul Aradului – 2016”, vineri, în data de 3 iunie 2016.

Printre câștigători se numără:

  • îndrumătorii cu cel mai mare număr de participanţi îndrumaţi: PRODAN IONELA, DINCEA MANUELA, BADESCU ELENA, SOCACI MIHAELA ȘI PORUȘNCIU ALEXANDRA BIANCA;
  • îndrumătorii cu cel mai mare număr de km parcurşi de către alergătorii lor: PRODAN IONELA, MÂNERAN SORIN ȘI DINCEA MANUELA;
  • unităţile de învăţământ cu cel mai mare număr de alergători prezenţi: SC.GIM.IOSIF MOLDOVAN ARAD, SCOALA GIMNAZIALĂ NR 5 și SC GIM MIHAI EMINESCU ARAD.
  • unităţile de învăţământ cu cel mai mare număr de km parcurşi de către alergătorii lor: GIM.IOSIF MOLDOVAN ARAD, ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR 5 și SC GIM MIHAI EMINESCU ARAD.
  • structurile cele mai active (cu excepţia celor şcolare) cu cel mai mare număr de km parcurşi de către alergătorii lor: INVICTUS, EXPERIENȚA MULTISPORT, ARK FRUSKA GORA –  NOVI SAD și YAZAKI COMPONENT TECHNOLOGY. Premiu special: LEONI.
  • structurile (cu excepţia celor şcolare) cu cel mai mare număr de alergători prezenţi: ASOCIAȚIA INTEGRA, EXPERIENȚA MULTISPORT, YAZAKI COMPONENT TECHNOLOGY și CONTITECH.

Topurile complete se pot vedea pe http://www.maratonarad.ro/2015/ro/3-2-tops.html

În cadrul evenimentului din 28 mai 2016 a poposit la Arad și ștafeta Alergării pentru Pace – Sri Chinmoy Oneness-Home Peace Run. Din Portugalia, o echipă internaţională de alergători a adus o torţă aprinsă, ca simbol al păcii, transmiţând-o din mână în mână şi de la inimă la inimă, pe tot continentul european. Alergătorii vizitează localităţi, şcoli, organizaţii din toate sferele, demnitari şi atleţi, pentru încurajare şi susţinere, şi vor stimula astfel lucrul în echipă şi pacea în vieţile noastre de zi cu zi. Alergătorii vor fi într-o călătorie de 24.000 km prin 46 ţări europene pentru a ajunge la Roma pe 8 octombrie. În România, alergarea s-a desfăşurat între 25.05.2016 si 30.05.2016, prin toate localităţile de pe traseul: Calafat –Craiova –Drobeta Turnu Severin – Caransebeş – Lugoj – Timişoara- Arad – Oradea – Borş.

1688-54

În Arad, torța aprinsă a fost preluată în cadrul unei ceremonii și a fost purtată de către mai mulți participanți în special pentru cursa de 1 km dedicată familiei.

Adrian Papuc, coordonator Peace Run România a transmis la final de cursă și un mesaj: „Dorim să vă felicităm pentru organizarea Maratonului, Semimaratonului și Crosului Aradului. Este un real succes, evenimentul aduce multă bucurie tuturor participanţilor. Membrii echipei internaţionale PeaceRun au fost impresionaţi de cât de multă lume participă, de atmosfera deosebită din timpul acestui eveniment. Felicitări încă o dată pentru tot efortul care-l faceţi! Vă mulţumim pentru entuziasmul şi căldură cu care ne-aţi primit. Imagini şi impresiile noastre pot fi văzute pe: https://www.peacerun.org/ro/news/2016/0528/1688.”

1688-56

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.