S-A DEZBRĂCAT în fața bisericii și I-A PUS PE TRECĂTORI S-O ATINGĂ (GALERIE FOTO)

S-A DEZBRĂCAT în fața bisericii și I-A PUS PE TRECĂTORI S-O ATINGĂ (GALERIE FOTO)

A ajuns pentru 24 de ore în arestul poliției după ce s-a dezbrăcat și le-a cerut trecătorilor s-o atingă în zonele intime.

Milo Moire, o luptătoare înfocată pentru drepturile femeilor, călătorește prin toată Europa, iar în marile orașe organizează câte o acțiune manifest.

Artista protestează pentru dreptul femeilor de nu fi atinse. Oricine se află în zona unde tânăra elvețiană protestează are posibilitatea să îi atingă organele genitale, timp de treizeci de secunde.

„Sunt astăzi aici pentru drepturile femeii și pentru autodeterminarea sexuală. Femeile au o sexualitate, la fel ca și bărbații. Cu toate acestea, femeile nu decid pentru ele însele când și cum vor să fie atinse și când nu vor. Astăzi, aveți șansa să atingeți cutia pentru treizeci de secunde. Nu contează dacă ești bărbat sau femeie”, a spus artista.

Lucrurile, însă, au luat o altă întorsătură nu tocmai plăcută, după ce poliția londoneză s-a deplasat la fața locului și a condus-o pe femeie la secție.

„Eram în Piața Trafalgar și a venit poliția și mi-a spus că ceea ce fac este împotriva legii și că trebuie să merg cu ei la secție. Am stat acolo 24 de ore, mai întâi la o secție, iar apoi la o alta, unde a trebuit să plătesc o amendă substanțială”, a declarat Milo.

Activista a numit acțiunea sa drept „o expresie a artei”.

 

milo moire 1 mil milo moire

Sursa: artforum.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.