A.S.A. Servicii Ecologice a devenit FCC Environment România

A.S.A. Servicii Ecologice a devenit FCC Environment România

Compania A.S.A. Servicii Ecologice anunță că și-a schimbat denumirea, începând cu 1 august 2017, în FCC Environment România.

Toate celelalte date ale companiei (sediul social, numărul de identitate fiscală, informațiile bancare, adresa) rămân neschimbate.

Ce presupune această schimbare?

În urma acestei schimbări, orice comunicare cu societatea noastră, precum și toate comenzile, contractele, acordurile sau orice alte documente se vor realiza utilizând noua denumire a companiei – FCC Environment România SRL.

Schimbarea denumirii nu are nici un efect asupra drepturilor sau obligațiilor pe care compania noastră le are față de partenerii săi de afaceri și autorități sau asupra drepturilor și obligațiilor acestora față de compania noastră.

FCC și A.S.A.

Grupul Spaniol FCC a preluat A.S.A. Abfall Service AG din 2006. Brandul FCC Environment a fost creat pentru a reprezenta Divizia de Mediu, una din cele trei divizii ale Grupului FCC. Obiectivul schimbării este de a unifica numele și sigla companiei pe piața europeană. Conducerea FCC a decis să implementeze această schimbare, pentru a consolida percepția generală asupra companiei, în toate țările din Europa, unde aceasta oferă servicii în domeniul managementul deșeurilor și al serviciilor conexe pentru populație.

Pe piața din România, compania a activat din anul 2002, sub denumirea de A.S.A. Servicii Ecologice.  Începerea lucrărilor de construcție și operare a Depozitului Conform de Deșeuri a avut loc în anul 2003, acesta funcționând la cel mai înalt nivel impus de Uniunea Europeană. În prezent, are sediul central la Arad și puncte de lucru în țară, deschise la: București, Valea lui Mihai-Oradea, Sânnicoară-Cluj și Negrulești-Vâlcea.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.