Săgeata Verde a circulat plină-ochi în prima lună de la relansare

Săgeata Verde a circulat plină-ochi în prima lună de la relansare

Analiza performanţei Săgeţii Verzi după prima lună de la relansare a determinat o concluzie fermă: Consiliul Judeţean a mizat corect pe punerea în valoare a acestui obiectiv turistic arădean.

Reprezentanți ai Consiliului Județean Arad, ai Companiei de Transport Public și ai Complexului Muzeal Arad s-au întâlnit pentru a evalua modul în care a funcționat proiectul de relansare a Săgeții Verzi la o lună de la ieșirea ei pe traseu.

La întâlnire au mai luat parte și reprezentanți ai Free Tours, asociație din Arad ai cărei membri au hotărât de curând să se alăture proiectului „Săgeata Verde”. Ghizii Arad Free Tours vor conduce grupurile de turiști pe traseul trenului electric.

Din statistici reiese că în prima lună peste 150 de turiști au călătorit cu Săgeata Verde, ceea ce înseamnă un grad de ocupare de 98%. Biletele puse în vânzare s-au epuizat la fiecare cursă.

În cadrul întâlnirii s-a hotărât ca pe viitor numărul de locuri disponibile să fie menținut la 35 de locuri pe fiecare cursă. Rezervările se pot face pe site-ul www.sageataverde.ro sau telefonic la numărul 0721803763. În următoarea perioadă, CTP va face demersuri pentru ca plata rezervărilor să poată fi făcută online.

De asemenea, pentru cei care doresc să rezerve o cursă în regim privat (prieteni, familie, team – building etc.), CTP a pregătit o ofertă de preț: 178 de euro (contravaloarea în lei).

  1. acum ciuma rosie trebuie sa va ganditi repede ce sa criticati fiindca numai la asa ceva va pricepeti

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.