„Salonul Mama și Copilul”, în premieră la Târgul „Petreceri de Vis“

„Salonul Mama și Copilul”, în premieră la Târgul „Petreceri de Vis“

Singurul eveniment din Regiunea de Vest, dedicat mămicilor și copiilor între 0 – 10 ani, te așteaptă să te înscrii printre expozanți. Aceștia vor expune trusouri botez, îmbrăcăminte și încălțăminte pentru copii, cărucioare, scaune auto, premergătoare, scaune de luat masa, pătuțuri, mese de înfășat, accesorii, produse de baie și igienă corporală.

Așadar, înscrie-te la Târgul „Petreceri de Vis“ și la „Salonul Mama și Copilul” – ediția 2018.

„Peste 80% din standurile celor două pavilioane ale complexului expozițional Expo Arad oferite spre închiriere sunt deja contractate. Înscrie-te la cea mai importantă expoziție din vestul țării, dedicată nunților și evenimentelor unice din viața noastră, organizată de Camera de Comerț, Industrie, și Agricultură a Județului Arad în perioada 2 – 4 februarie 2018”, afirmă organizatorii.

Oferta expozanților va cuprinde și rochii de mireasă și de seară, costume de miri, rochii pentru viitoare mămici, trusouri botez, îmbrăcăminte și încălțăminte pentru copii, lumânări de botez, aranjamente florale, torturi și prăjituri, invitații personalizate pentru nunți și botez, pachete foto-video-sonorizări – toate pentru un eveniment de vis.

Detalii și înscrieri la numărul de telefon: 0730.188.292 (persoană de contact Doina Vasilescu) sau email: doina.vasilescu@ccia-arad.ro.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.