Samuel Caba: Cel de al 45-lea preşedinte al SUA este o persoană spectaculoasă

Samuel Caba: Cel de al 45-lea preşedinte al SUA este o persoană spectaculoasă

Aflat în plin turneu american, în care propovăduiește învățăturile lui Dumnezeu, pastorul, omul de afaceri și politicianul arădean Samuel Caba, a transmis presei un punct de vedere legat de alegerea lui Donald Trump în fruntea Statelor Unite ale Americii.

„America a votat! Donald Trump este noul lider al celui mai puternic stat al lumii. Cel de al 45-lea preşedinte al SUA este o persoană spectaculoasă.

Milioane şi milioane de americani au ieşit la vot, demonstrând că America este patria democraţiei şi a libertăţii.

Nuanţe privind zona ideologică în care s-a marcat votul americanilor sunt clar structurate pe patru principii: democraţie politică,e conomie dezvoltată concurenţială, echitate socială şi progres cultural şi responsabilitatea liderului internaţional.

A câştigat republicanul Donald Trump. Există ferma convingere printre majoritatea americanilor că S.U.A va fi reconstruită şi că se vorbeşte la viitor despre un progres economic fără precedent.

Cine crede că principiile pe care s-a construit şi pe care a performat America vor fi alterate se înşală. În America va exista pe mai departe dreptul la viaţă particulară al fiecărei fiinţe umane, care să fie apărată în mod permanent de invazia arbitrară a statului sau a altor forţe.

Vorbim pe mai departe în S.U.A despre drepturi politice, despre libertatea gândirii, despre libertatea expresiei  (însuşi Preşedintele Trump fiind un reprezentant elocvent) libertatea organizării şi despre libertatea religiei.

Am auzit multe voci care au spus: Dumnezeu să binecuvânteze America! Aceasta este şi speranţa mea că Dumnezeu va avea milă şi dragoste faţă de creaţia sa OMUL şi că acest spectaculos nou Preşedinte al Americii se va lăsa călăuzit în mandatul său spre lucruri bune izvorâte din fundamentul vieţii creştine: dragostea faţă de aproapele. Am convingerea că America ştie să-şi păstreze valorile creştine pe care s-a clădit această uriaşă «naţiune». Forţa Americii se bazează pe tradiţia familiei americane construită în dragoste şi pe perceptele biblice. Americanii, cei care au votat, milioane şi milioane, sunt în majoritate covârşitoare creştini autentici şi practicanţi. America nu poate derapa de la valorile acestea şi Donald Trump ştie aceasta foarte bine. Mesajul său de unitate şi de refacere, de reconstrucţie a ŢĂRII  ne dă speranţe că America nu va părăsi credinţa în Dumnezeu. Cred într-o Americă binecuvântată de Dumnezeu chiar şi cu Donald Trump preşedinte!

Pentru că Dumnezeu este acela care decide şi regii şi preşedinţii. Iar americanii creştini au decis: Dumnezeu să binecuvânteze America!”, a transmis Samuel Caba.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.