Samuel Caba, despre proiectul lui Falcă „Trei pentru Arad”: „O ciorbă reîncălzită”

Samuel Caba, despre proiectul lui Falcă „Trei pentru Arad”: „O ciorbă reîncălzită”

Samuel Caba, candidatul PMP la funcţia de primar al municipiului, a criticat astăzi, într-o conferinţă de presă, proiectul „Trei pentru Arad” al lui Gheorghe Falcă, prin care trei reprezentanţi ai arădenilor, despre care se spune că ar fi neimplicaţi politic, urmează să fie propulsaţi în locuri eligibile pe lista de candidaţi a PNL la Consiliul Local Municipal.
Caba a afirmat că acest proiect, „o ciorbă reîncălzită”, e „un sistem prin care actualul primar vrea să «cumpere» societatea civilă”, dar că învingătorii (apropiaţi ai partidului) „probabil că se ştiu deja, că şi data trecută s-au ştiut din start” – aluzie la Cătălin Lazurcă, Glad Varga şi Marcela Nicşanu, care au ajuns în Consiliul Local Municipal (CLM), pe acelaşi considerent, la precedentele alegeri locale. Dintre aceştia trei, doar Marcela Nicşanu se mai află în CLM, Glad Varga şi Cătălin Lazurcă demisionând, fapt pentru care proiectul lui Falcă este considerat un eşec. „De ce mai propune (n.r. – Gheorghe Falcă) acest proiect, din moment ce s-a dovedit un eşec? Din cei trei a rămas doar o consilieră (n.r. – Marcela Nicşanu) al cărei proiect a ajuns să fie făcut de Universul Verde (n.r. – o firmă considerată „de casă” a administraţiei arădene)”, a afirmat Samuel Caba.
Alături de acesta, la conferinţa de presă a fost prezent şi Daniel Filip, care a trecut la PMP alături de câţiva zeci de membri ai filialei arădene a Partidului Puterii Umaniste. Acesta a devenit vicepreşedinte al PMP Arad şi-l va ajuta pe Samuel Caba „inclusiv în zona neoprotestantă”.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.