Samuel Caba: DESTUL! Aradul a suferit destul, noi am suferit destul!

Samuel Caba: DESTUL! Aradul a suferit destul, noi am suferit destul!

Nu mai vrem lucruri de mântuială, nu mai vrem să fim pe primul loc la numărul cel mai mare de bolnavi, cu cele mai multe și mai mari taxe, cu cele mai multe clădiri de patrimoniu în degradare.

A sosit timpul să ne facem auziți, a sosit  timpul să conteze interesele noastre, nu ale politicienilor.

A venit timpul pentru schimbare. Pentru o schimbare de calitate.

Începând de luni, 30 mai, până vineri, 3 iunie, vă aștept pe toți alături de noi, zilnic, între orele 16 și 18, la „Mitingul pentru Schimbare” din fața Primăriei.

Împreună vom reuși. Împreună schimbăm treaba.

Samuel Caba,
Candidatul PMP la Primăria Municipiului Arad

 

Comandat de PMP, CUI: 21160059

  1. Sa nu uitam de Samuel Caba este administrator la RECONS, nimeni nu aminteste, a inchiriat pe sub mana toate locurile de vizitatori, a facut numai abuzuri, ia bani de la oameni pentru parcari care pana acus un an au fost gratis fara sa investeasca nimic, el putea sa faca ceva si pentru strand ca e in administrarea RECONS. Sa nu uitam ca are afacere impreuna cu matusile lui Falca. Seculici si sotia nasii fetitei. Sa nu uitam ca oile lui sunt sarace iar el e bogat, ca si Irod, nu ca Isus. Acus un doi ani dracu ia stricat BMW 2000 de euro si acuma domnul umbla in Hyundai nou si isi face si casa nou din ONGeuri. Sa nu uitam cand a fost la Directia de cultura, toate evenimentele erau facute prin biserica sa. Falca e copil mic pe langa Samuel. Schimbam treaba mica cu treaba mare sau invers.

    Raspunde
  2. Succes Samuel Caba!

    Raspunde
  3. D-le CABA venim.Sa plece Falca si Boca alta vinitura in Arad .

    Raspunde
    • toate scursurile din PNL au ramas alaturi de PDL. Numai adevaratii liberali nu s-au facut de ras nici cu astia si nici cu aia a lui Ciupe. Intr-o zi va renaste adevararatul partid national liberal cotropit de tot felul de parasutati in Arad. Lingeti tovarasi, lingeti, vremea voastra trece incet dar sigur.

      Raspunde
  4. Ce mi Falca , ce mi Caba , amandoi oamenii lu Basila , taietorul de pensii si salarii si hominoidu care isi bate joc de romani !l

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.