Sărbătorirea Zilei Armatei Române la Arad s-a lăsat cu protest! PMP acuză EXCLUDEREA de la manifestări

Sărbătorirea Zilei Armatei Române la Arad s-a lăsat cu protest! PMP acuză EXCLUDEREA de la manifestări

Florin Remețan, președintele Partidului Mișcarea Populară (PMP) Arad, a protestat față de faptul că anul acesta partidele politice nu au fost incluse în programul oficial al sărbătoririi Zilei Armatei Române, la care a luat parte și președintele Klaus Iohannis.

„Protestăm ferm asupra acestui mod de a înțelege sărbătorirea unei zile de mare însemnătate pentru români, Ziua Armatei. Este pentru prima dată când din programul oficial au fost excluse partidele politice. Am fi dorit și noi să ne exprimăm omagiul față de jertfa eroilor neamului, ostașii români, cărora le datorăm faptul că suntem astăzi o națiune liberă, puternică și respectată în lume”, a declarat Florin Remețan.

Președintele MP a mai declarat că anul acesta, pentru prima dată, ostașii români au fost comemorați în Rusia unde, la Volvograd, a fost inaugurat chiar un cimitir dedicat eroilor români. „Până și în Rusia memoria ostașilor noștri martiri este respectată, în timp ce la noi în țară, la Arad, nouă ni se interzice acest lucru”, a mai declarat liderul județean al Mișcării Populare.

  1. basistii s-au suparat ca nu au fost chemati la evenimentul lui Iohannis. hai sictir!

    Raspunde
  2. Voi partidele poltizați totul după cum vă cade bine.Foarte bine că această sărbătoare a fost a tuturor cetățenilor din Arad.care s-au bucurat de ce au văzut.Măcar la astfel de sărbători populare să nu mai auzim de partide.Ne-am săturat! Aducem omagiile noastre celor care s-au jertfit pentru patrie
    GLORIE ETERNĂ!

    Raspunde
  3. Nu vad de ce ai fi tu invitat, daca vrei sa depui o coroana sau sa omagiezi, poti merge maine… tu voiai doar reclama gratuita… hai pa oricum esti degeaba tu cu partidu tau

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.