SAUNĂ în tramvaiele IMPERIO! Călătorii îşi exprimă NEMULŢUMIRILE pe FACEBOOK

SAUNĂ în tramvaiele IMPERIO! Călătorii îşi exprimă NEMULŢUMIRILE pe FACEBOOK

Arădenii încep, încet-încet, să-şi arate (şi) nemulţumirile legate de tramvaiele Imperio, achiziţionate de Municipalitate de la Astra Vagoane Călători. Într-o postare pe Facebook, un arădean a spus că în tramvai este ca în „saună”, întrebându-se de ce vatmanii nu au voie să pornească aerul condiţionat pe rece.

„Ce nu pot înţelege de ce vatmanii de pe Imperio nu pornesc instalaţia de aer condiţionat din tramvai. Din Aradul Nou până în Vlaicu transpiri în tramvai ca în saună. (Aer condiţionat normal, nu reglat la 35 de grade). Aerul funcţioneaza dar cred că e pus e cald, nu pe rece. Dacă tot e dotat tramvaiul, de ce să nu îl folosim cu toate dotările. Sau nu e voie?”, a postat V.H. pe Facebook.

Postarea a atras atât comentarii pro cât şi contra, existând arădeni care i-au dat dreptate lui V.H., dar şi arădeni care au menţionat că au călătorit cu tramvaie Imperio în care funcţiona aerul condiţionat.

Municipalitatea a achiziţionat şase tramvaie Imperio, la un preţ de peste 6,5 milioane de euro, plus TVA.

  1. din pacate omul are dreptate te coci in tramvaie .

    Raspunde
  2. la un preţ de 6,5 milioane de euro, plus TVA.
    la ce va asteptati ! vreti mai mult !
    macazele automate nu functioneaza
    cat despre mirosuri , e ca la o buda de tara
    traiasca conducerea CTP

    Raspunde
    • dar ce ai vrea sa spele CTP-ul oamenii ??? Daca e pornit aerul conditionat nu e bine ca e prea frig, daca nu e pornit e sauna. Mergeti cu alea din anii 50 ca in alea ai aer conditionat si holograme cu irina loghin.

      Raspunde
  3. […] remarcat, că nu este pentru prima dată când călătorii constată pe pielea lor că o călătorie cu celebrele tramvaie Imperio nu este, întotdeauna, aşa cum s-au […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.