SCANDAL cu iz de TELENOVELĂ la MATERN: Un proaspăt TĂTIC s-a îmbrâncit cu SOCRUL pe coridoarele SPITALULUI!

SCANDAL cu iz de TELENOVELĂ la MATERN: Un proaspăt TĂTIC s-a îmbrâncit cu SOCRUL pe coridoarele SPITALULUI!

Scandal cu iz de telenovelă la Matern unde un tânăr care a venit să-şi vadă bebeluşul s-a îmbrâncit cu tatăl iubitei lui pe coridoarele spitalului. Incidentul a avut loc marţi, în jurul prânzului, fiind necesară intervenţia jandarmilor pentru ca spiritele să se calmeze.

„Marţi, în jurul orei 12,20, la dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad a fost solicitată intervenţia unui echipaj. Apelul a fost făcut de un bărbat care a sesizat un conflict ce a avut loc în incinta unei unităţi spitaliceşti din municipiul Arad. La faţa locului, jandarmii au identificat persoanele implicate, fiind vorba de un bărbat în vârstă de 23 de ani, din comuna Craiva, şi unul de 44 de ani, din comuna Şepreuş. S-a constatat că între cei doi a avut loc un conflict pe baza unor neînţelegeri mai vechi”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad.

Se pare că proaspătul tătic nu este acceptat de părinţii iubitei, acesta fiind motivul pentru care tânărul de 23 de ani şi bărbatul de 44 de ani au ajuns să se înghiontească pe coridoarele spitalului. Cei doi s-au ales fiecare cu câte o amendă în valoare de 1.000 de lei pentru provocare şi participare efectivă la scandal.

  1. noroc ca nu am citit numa titlu ca altfel credeam ca s-a intamplat la Mocrea la spital

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.