Scandal într-un autocar care se întorcea din Italia. Află ce s-a întâmplat!

Scandal într-un autocar care se întorcea din Italia. Află ce s-a întâmplat!

Jandarmii arădeni au intervenit, luni dimineaţa, în zona autogării situate pe Calea 6 Vânători pentru aplanarea unui conflict izbucnit într-un autocar. „Luni, 26 mai, în jurul orei 08,00, prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, la dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad a fost solicitată intervenţia unui echipaj, în zona autogării situate pe Calea 6 Vânători din municipiul Arad”, a informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad.

Persoana care a efectuat apelul era şoferul unei curse de transport internaţional de persoane. Acesta a reclamat faptul că trei bărbaţi, aflaţi în autocarul care se întorcea din Italia, au provocat scandal în timpul călătoriei, adresând injurii şi expresii jignitoare atât călătorilor cât şi celor doi şoferi ai cursei.

Cei trei au fost identificaţi, fiind vorba de bărbaţi cu vârsta între 28 şi 49 de ani cu domiciliul în judeţul Prahova, respectiv Ilfov.
Jandarmii le-au aplicat acestora sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 2.100 de lei.

  1. PROBLEMA ARE O REZOLVARE F. SIMPLA;TREBUIE INTERZISA CU DESAVARSIRE ACCESUL IN AUTOCAR TUTUROR PERSOANELOR IN STARE DE EBRIETATE SI DEASEMENEA CONSUMUL DE ALCOOL IN TIMPUL CURSEI,POLITIA SA AIBA DREPTUL(la solicitarea soferilor sau a calatorilor) SA DEA JOS DIN AUTOCAR, AMENDA,SI CHIAR SA INTRERUPA CALATORIA ORCARUI PASAGER CARE INCALCA ACESTE PREVEDERI PANA CIND ACESTA ISI REVINE DIN STAREA DE EBRIETATE,ACESTA URMAND SA PIARDA CONTRAVALOAREA CURSEI NEEFCTUATE !!!AM ASISTAT DE MAI MULTE ORI LA SITUATII DE ACEST GEN CAND 2-3 PERSOANE AU ADUS LA EXASPERARE CALATORII SI PERSONALUL DE BORD PE TOT PARCURSUL CALATORIEI,PRIN COMPORTAMENT SI ATITUDINE.SUBLINIEZ CA PRIN STAREA CONFLICTUALA CARE SE CREEAZA CONCENTRAREA SOFERILOR POATE FI DIMINUATA SAU DISTRASA ,ACEST LUCRU PUTAND DUCE LA CONSECINTE NEPREVAZUTE.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.