SCANDAL între două bunicuţe ÎN CIMITIR! S-au luat la bătaie pentru… o poșetă!

SCANDAL între două bunicuţe ÎN CIMITIR! S-au luat la bătaie pentru… o poșetă!

Poliţia a fost chemată week-end-ul trecut să intervină într-un CIMITIR pentru aplanarea unei bătăi. Când au ajuns la faţa locului, poliţiştii au avut o surpriză de proporţii: protagonistele scandalului erau două femei de 67, respectiv 79 de ani.

Conflictul a avut loc în cimitirul de Est din Rennes (Franța) și s-a „bucurat” de toate ingredientele unui film de acţiune american: jaf, bătaie, gaze lacrimogene, tentativă de fugă la apariţia poliţiei şi… în final arest, scrie metronews.fr.

Totul a pornit atunci când bătrâna în vârstă de 79 de ani, aflată la mormântul unei rude, a fost atacată de o altă femeie care a încercat să-i fure poşeta. Femeia a folosit toate mijloacele de apărare, apelând chiar și la gaze lacrimogene. Când forțele de ordine au ajuns la fața locului, sexagenara a încercat să fugă, însă, polițiștii s-au dovedit a fi mai rapizi.

Cele două femei au fost transportate la Spitalul Universitar pentru tratament. Autoarea tentativei de jaf a fost plasată în arest, apoi eliberată. Potrivit publicaţiei, aceasta era cunoscută de poliţie, dar şi de serviciile de psihiatrie.

Forţele de ordine din localitatea Rennes îşi vor aminti, probabil, mult timp această anchetă, pentru un motiv simplu: nu te confrunți zilnic cu o bătaie între două vârstnice.

Foto: metronews.fr

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.