SCANDAL în PNL Arad! Falcă îi arată ușa Geaninei Pistru: „Partidul acesta poate și fără tine”

SCANDAL în PNL Arad! Falcă îi arată ușa Geaninei Pistru: „Partidul acesta poate și fără tine”

Nimic nu mai poate stinge conflictul ce mocnește în interiorul PNL Arad, între două tabere provenind din vechiul PDL. Nici măcar câștigarea alegerilor locale. Astfel, potrivit informațiilor noastre, în noaptea de după închiderea urnelor, dihonia și-a făcut iar loc la masă cu liberalii.

Tonul l-a dat Gheorghe Falcă, cel care a fost nemulțumit de rezultatele obținute în colegiul deputatului Eusebiu Pistru. Geanina Pistru i-a luat apărarea deputatului, lucru care l-a scos din minți pe Gheorghe Falcă. S-a ajuns la țipete între cei doi și, conform unor surse, Falcă ar fi avertizat-o pe cea care până mai ieri i-a fost mâna dreaptă în municipiu că „partidul acesta poate și fără tine”.

În spatele scandalului dintre Geanina Pistru și Gheorghe Falcă e un conflict profund, ce ține de polii de putere din partid. Dacă până mai ieri gruparea din jurul Geaninei Pistru părea să dețină frâiele puterii și sprijinul lui Gheorghe Falcă, de ceva vreme a luat naștere și a crescut o altă grupare în partid, în jurul lui Iustin Cionca și a deputatului Claudia Boghicevici. Cu sprijinul lui Gheorghe Falcă, desigur. Și, deloc întâmplător! În partid există deja sentimentul că Falcă o va abandona pe Geanina Pistru, cu tot cu gruparea ei, în favoarea lui Iustin Cionca și a Claudiei Boghicevici. Ce va scoate de sub preș un asemenea gest vom vedea!

  1. Normal , micul Stalin/băsist de mureș, nu lasă pe nimeni în jurul său… arădenii au ales !

    Raspunde
  2. incaiera-i drace de tot!!

    Raspunde
  3. Ultima barfa este alta….. Ciupe s-ar inscrie inapoi in pnl dupa ce ar fi batut palma cu falca inainte de alegeri.

    Raspunde
    • Lui Ciupe ii mai trebuie avere ptr. Ce si de la cine. Pistru cu balastiera lui de la Hotia a distrus drumul. Suntem condisi de analfabeti si impostori.

      Raspunde
  4. Nu scapă Falcă așa ușor de Gianina incompatibila

    Raspunde
  5. Felicitari redactiei pt. imformatie……….

    Raspunde
  6. Falca da nu te-ai gandit ca partidul poate si fara tine? sau mai ales fara tine?

    Raspunde
  7. Scapa de fam. PISTRU ca iti fac numai deservicii domnule PRIMAR….

    Raspunde
  8. de ce ii iubeste mai nou Falca pe Cionca si Boghi? simplu, pt. ca-l scapa de DNA

    Raspunde
  9. De nu ati trimis-o sa candideze la Hasmas, poate scapai de ia ca si de Chiriloava….. apropo ce faceţi cu Chiriloava ? o duceţi sefa de cabinet la viitorul viceprimar……..debarasati-va de tiganca aia imputita va minte cu nerusinare. BRAVO alegatorilor din Zarand ca nu ati ales- o pe CHIRILOV !!!!!!!

    Raspunde
  10. Ia priviti baieti ! Saci de cartofi Ingalbeniti (PNL-PDL) pe posturi de Consilieri Locali ! Cinste tie Arad-ule

    Raspunde
  11. Claudia Boghicevici este cel mai activ parlamentar din Arad ,daca ar exista mai multi politicieni ca ea si Falcă , țara asta cu siguranță ar merge mult mai bine .

    Raspunde
  12. Noi am ales Falca, noi am ales PNL!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.